L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 de febrer del 2013

El BIM ja és al carrer




El BIM (Butlletí Informatiu Municipal) ja s’està repartint, i les previsions són que en un parell de dies estiga a la bústia de totes les cases. Quatre fulls, grandària foli, amb diverses informacions municipals entre les quals cal indicar el sou de tota la corporació a la primera pàgina i després informació sobre FITUR 2013; horaris d’actes de falles, un resum del plenari de febrer i el calendari del contribuent, per acabar en un petit espai lliure per a cada grup municipal. 

Fent nostres les paraules de Miquel Martí i Pol “cap dels prodigis que anunciaven taumaturgs insignes no s’han complert”, o si voleu, i dient-ho en valencià del carrer, el BIM no té res de propaganda, res d’autobombo, res de lloances a la gestió del govern municipal. Simplement informació senzilla de temes municipals. 

Res a vore, posem per cas, amb el BIM de la veïna Gandia. Les persones i els partits són diferents i això es nota. Com que no hi ha res a amagar... transparència i participació. ¡Ara mateix, un govern amb majoria absoluta del PP hauria creat un “comité de redacció"  amb un membre per cada partit per consensuar els temes del BIM! ¡Ara mateix donaria el PP participació a tots els partits amb representació municipal si tingués majoria absoluta!. Tornem: només cal vore el BIM de Gandia i com tracta els demes partits i els temes que s'hi publiquen. 

I abans que algú ho diga i malpense: “Ja arribarà la propaganda, ja vindran eleccions!”. Doncs, per informació general, el BIM no es publicarà, des del moment que siguen convocades les eleccions municipals. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Veo con muy buenos ojos este intento de mantener a la gente de Tavernes informada y de esta forma acotar (como dice el PSOE en el BIM) las distancias entre la gente del pueblo y de sus representantes. Pienso, como dice Compromis-Bloc que es un medio adecuado para llegar a todas las personas. A pesar del avance tecnológico, no todos tienen ordenador en cas, ni internet, ni tan siquiera esos móviles tan modernos con correo electrónico, twiter, was up???, etc. Por otra parte sugiero que se mantenga el apartado de Resum del Ple, ya que sus resoluciones no están accesibles en la actualidas(hasta diciembre de 2012 se pueden encontrar via web).
Y ahora a esperar el siguiente.

Anònim ha dit...

Mire en molts bons ulls aquesta iniciativa de mantindre informada la ciutadania. Enhorabona.
Ara vull suggerir una idea (estem en temps d'innovació ...) que s'està fent-se en alguns mitjans: canviar alguns papers per e-mails.
Que en el proper BIM aparega per exemple un mail (per la gent que utilitzem prou el correu electrònic) que permitixca dir que volem rebre el BIM digitalment i que es prenga nota que en determinada casa no s'ha de deixar en paper. A més, es poden reduir costos fent el paper en menys qualitat (pel primer BIM bé, però els altres poden eixir menys costosos). Ànim i que la cosa continue ... Felicitats i benvingut siga el BIN