L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 27 de febrer del 2013

Avui dimecres a les 20 hores, la Casa de la Cultura acull una xerrada informativa dirigida a comerciants i empresaris sobre com millorar les vendes.




La xerrada estarà impartida per la directora comercial responsable de desenvolupament de negoci en Sparae, Romina Moya López, que, a més, és enginyera tècnica informàtica, diplomada en Ciències Empresarials i màster en direcció de MK i vendes per l’ESIC, amb més de 12 anys d’experiència en vendes. 

La xerrada va destinada especialment a comerciants, empresaris i autònoms, per a donar noves perspectives empresarials en l’actual escenari econòmic. L’objectiu és que els professionals de Tavernes reflexionen i valoren com duen a terme les seues activitats comercials i empresarials, i usant el sentit comú detecten com poden millorar el seu negoci o empresa, ja que moltes vegades s’actua per inèrcia. 

Durant la ponència es revisaran diferents dimensions comercials, que són els factors clau per a aconseguir una adequada metodologia de vendes. L’Ajuntament de Tavernes dóna suport a totes les iniciatives encaminades a millorar la competitivitat del teixit productiu local. 

La regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, ha acollit positivament la iniciativa presentada “perquè poden obrir nous punts de mira als nostres empresaris i comerciants. Qualsevol ferramenta que millore les seues possibilitats de negoci segur que serà ben rebuda. En eixe sentit van encaminats tots els nostres esforços”

La xerrada està organitzada per Sparae, empresa de serveis per a empreses, i per Avant Publicitat, empresa establida a Tavernes, de màrqueting i comunicació, i compten amb el suport i col·laboració de l’Associació de Comerciants de Tavernes, l’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes (ACEPLAT) i de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Algú que haja assistit pot comentar si s'ha tret alguna conclusió positiva?