L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 11 de febrer del 2013

El Centre Excursionista de Tavernes va realitzar ahir diumenge una neteja de la Cova dels Pilarets.



 El Centre Excursionista ha vetllat sempre pel medi ambient i la natura, i com diu en la seua nota “ens trobem en la obligació de col·laborar amb els organismes oficials, però també creguem important prendre la iniciativa en activitats com la que aquest diumenge hem dut a terme a Tavernes·.

I no ha estat altra que la neteja de la Cova dels Pilarets, ubicada molt prop del casc urbà i que és freqüentment visitada per aficionats i no tan aficionats pel seu accés prou fàcil. 


Això fa que algunes persones, amb la idea equivocada de què es tracta d'un eco-parc o una cosa pareguda, deixen allí les seues escombraries.Un 25 quilos de fem són els que van traure els membres del centra d’aquesta gruta malgrat no ser molt gran. Una cova que té el seu encant i que es veu deteriorat per la inconsciència d'algunes persones.

A les passejades i visites a la muntanya, com recomana el CETV,  cal que quan anem a algun indret que ens agrada el deixem tal com està, no fem a la muntanya allò que mai faríem a casa nostra.
-