L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 21 de febrer del 2013

Actes fallers de cap de setmana


Aquest cap de setmana la FdF Junta Loca Fallera junta amb les sis comisssions falleres d’aquesta localitat organitzen diferents actes:

El Divendres 22 de Febrer i a les 21.00 des de l’ajuntament de Tavernes començarà la Nit d’Albaes, enguany amb el cantaor xativí Pep Gimeno, més conegut com “Pep el Botifarra” que serà l’encarregat de cantar amb aquest estil a les Falleres Majors i presidents.

La primera parada serà l’ajuntament i se li cantarà a la Fallera Major de Tavernes 2013, Raquel Mafé i Ausina, la qual estarà acompanyada per l’alcalde Jordi Joan i Huguet i la regidora de festes Pilar Altur, els membres de la corporación municipal, el president de la FdF Ximo Felis i Alberola i pels membres de la FdF.

Tot seguit es visitaran tots els casals fallers: Falla La Via 21.30h, Falla Cambro 22.00h, Falla Passeig 22.30h, Falla Portal 23.00h, Falla Dula 23.30h, Falla Prado 24.00. (Horari aproximat).

El dissabte, 23 de Febrer, a les 17.00 i al Pavelló Esportiu començarà la Cavalcada del Ninot. Les falles trauran al carrer la sàtira, critica i disfresses amb les quals volen expresar la situació social i económica que estem patint en aquests moments.

Enguany, i com a novetat, el recorregut serà el mateix que en la cavalcada de reis, és a dir, Passeig Colom, C/ En Jaume, C/. Valencia, C/ La Mar, C/. Major fins la Plaça Major que és on es celebrarà el fi de festa amb una discomòbil.
 -