L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 26 de febrer del 2013

Acomiadament improcedent i pagues de diners públics.


Una sentencia judicial obliga a la “Fundació Jaume II el Just” de la Generalitat, amb seu al monestir de Santa Maria de Valldigna a Simat, a readmetre una treballadora de Tavernes que estava dedicada a tasques de turisme per “acomiadament improcedent”. La cosa té la seua importància, però així i tot cal recordar que fets com aquest, “acomiadament improcedent”, se solen donar tots els dies dins del món laboral.

¿I quin ha estat el lletrat de la Fundació Jaume II el Just en aquesta demanda de la treballadora? Doncs, ens diuen que l’exalcalde de Tavernes i assessor de la Diputació, Manolo Vidal. Nosaltres no li donem massa importància. Els judicis es guanyen i es perden, i aquest l’ha perdut.

El que si té importància és que el senyor exalcalde i assessor de la Diputació presumptament podria estar cobrant: 1) un sou tots els mesos d’assessor de la Diputació, o siga diners públics; 2) uns diners tots els mesos per assistència a plenaris i comissions, o siga diners públics i 3) I si el PP l’anomena lletrat en casos judicials perquè represente l’Administració – governada pel PP, el seu partit-, hem de suposar que ho cobrarà i també de diners públics.

¿Serien tres pagues al mes i totes de diners públics? I això passaria mentre els palmeros del PP critiquen a l’alcalde de Tavernes que tinga sou d’alcalde – per cert , cobra menys que Manolo Vidal -  i una mínima paga per ser el president de la Mancomunitat de la Valldigna.

Transparència obliga: El president de la Mancomunitat, siga qui siga, amb tota la responsabilitat de l’entitat sobre el seu cap cobra 600 euros. I, ¡vaja quina casualitat! Una cosa semblant cobra Manolo Vidal en l’Ajuntament de Tavernes per assistència a plenaris i comissions – l’alcalde per això no cobra res-,  però ell no té cap responsabilitat de govern ni de res.

I damunt, els palmeros sempre amaguen que el president, siga qui siga, cobra igual que la resta d'alcaldes, en aquest cas l’alcalde del PP de Simat i del PSOE de Benifairó, per formar el govern de la Mancomunitat. I això és va decidir així després d’un canvi legislatiu a principi de legislatura.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

L'alcalde de Tavernes no cobra assistencia a plenaris i a comissions perquè té un sou de l'Ajuntament. El senyor Manolo Vidal cobra la assistencia a plenaris com la resta de regidors de tots els partits. No te sou de l'Ajuntament. Però lo realment curiós es, que els dies que està Manolo Vidal atenent a gent en l'Ajuntament de Tavernes la cua aplega al carrer. Els aten d'una manera totalment desinteressada. El senyor Juan no te mai cues de gent esperant parlar amb ell. Perquè serà??

Anònim ha dit...

Primer dir-te que tot apunta a que has perdut les ulleres o has d'anar a l'oculista. Jo eixes cues mai les he vistes i estic tot el dies de treball en la casa.
I després que és prou normal que tinga a algú cansat d'esperar-lo perquè Manolo Vidal no està quasi mai a l'Ajuntament, té massa faena fora del poble fent d'assessor - no em digues que no treballa ala Diputació, que això seria cobrar sense treballar - i altres dies sembla ser que està millor a Simat.
L'alcalde de Tavenes esta tots els dies al seu despatx. I si un está tots els dies al despatx dificil que tinga cues, com passava amb Manolo Vidal quan era alcalde.
Que jo ho he vist.

Anònim ha dit...

Senyor anònim de les 23:02.
Parlant bé del senyor Vidal i malament de l'alcalde amb un valencià tant correcte que mai no he vista en cap dels comentaris que defensen el PP... em dona que pensar.
Vosté em pense que ens està gastant una broma als lectors i s'esta burlant d'eixa atenció que diu el PP en el BIM que fa als ciutadans i ridiculintzant-la perquè no va ningú.
A que és així?

Robinjut ha dit...

El president amb tota la responsabilitat al seu cap només cobra 600 €, igual que els altres alcaldes de la Valldigna. Cal afegir que seria injust que el de Benifairo cobrarà menys quan es qui treballa a la oficina i pren les decisions. No es prou signar i fer-se la foto per a dir que un es guanya el jornal, per molta responsabilitat que tinga.
Tampoc compareu a JJ amb altres alcaldes amb sous inferiors, alguns d'ells també del Bloc.
També barrejeu conceptes diferents quan digueu que Manolo cobra mes que Jordi, i es que aquell te mes càrrecs que Aquest. Altra cosa es si s'el mereix, val per a ells, treballa, o si son justes les incompatibilitats dels polítics. Pero ahi poc podem dir a menys que es done una regeneració interna de la política o una revolució de la gent al carrer.