L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 12 de febrer del 2013

Dir la veritat


El PP manifesta avui a Las Provincias: «No vamos a juzgar los procesos legales o no, el funcionariado tiene que hacer su labor, lo triste es que la alcaldía no recibió a esta vecina que acudió en busca de ayuda». Les mateixes fonts, que LP no diu quines són, van afegir: «Es inadmisible que no la atendieran. A su caso se le hubiera podido buscar una solución sin necesidad de llegar a notificar una diligencia de embargo a una madre, parada de larga duración, y con menores a su cargo».

¿És la veritat dels fets? Cadascú que ho valore. Nosaltres hem sabut que l’alcalde, personalment, i el gabinet d’alcaldia han atés en reiterades ocasions a aquesta veïna. L’atenció a aquesta veïna ens ha estat confirmada i ha estat feta en reiterades ocasions tant personalment per l’alcalde, Jordi Joan, com pels membres del seu gabinet.

Tavernes compta amb uns Serveis Socials que funcionen a la perfecció i tant des de l’alcaldia com des del seu gabinet donen les oportunes instruccions perquè atenguen els veïns després de parlar amb ells. I Serveis Socials sempre els atén. Serveis Socials funcionen com un rellotge ben engreixat, i la prova està en que aquesta mateixa veïna ha rebut els últims anys 2.700 euros en ajudes des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes. Per tant ¿si no han atés a la veïna, com és que ha rebut ajudes? Cal saber que la regidora Karina Vercher firma com a que l'ajuda és correcta i és l’alcalde, Jordi Joan, qui firma les transferències de l’ajuda.

I de nou el PP la torna a mamprendre amb els funcionaris de l’Ajuntament. Primer diuen que els funcionaris han de fer la seua tasca i després que hagueren pogut buscar una solució sense notificar la diligència. ¿Com ho agafem? ¿Podem entendre que el PP els està dient als funcionaris que no haurien d’haver complit la seua faena i les seues responsabilitats?

Sembla ser que el PP en 16 anys de govern a Tavernes no va fer cap procés com aquest, quan se'n fan milers tots els dies a Espanya per deutes tributari. Està en la llei. Ho diu la llei. La llei mana fer aquest procediment Administratiu, i el duen a cap els funcionaris i tècnics, i que s’anote la diligencia en el registre perquè en quede constància del deute de l’IBI amb l’Ajuntament.


Els funcionaris ¿Poden deixar de complir la seua obligació? De les manifestacions del PP al diari “se le hubiera podido buscar una solución sin necesidad de llegar a notificar una diligencia de embargo” podem deduir que considera que sí, que millor no haver-la complit en aquest cas. ¿I quina solució donen vostés, senyors del PP? Ara que poden, canvien la Llei i eviten tant desnonaments.

A més,ens quedem bocabadats en comprovar com la setmana passada quan Las Provincias va publicar el que li va semblar, no va publicar res sobre el punt de vista de l'Ajuntament. Ha tardat alguns dies en publicar l’aclariment oficial i ho ha fet mesclat amb manifestacions del PP en el sentit que no s'atés a la veïna i sense preguntar a l'Ajuntament la veracitat o no d'eixes noves manifestacions.
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta dona a principis de la nova legislatura va anar a demanar al despatx de l'alcalde el paper que li firmaven Manolo o Ana per anar a Carites.
La sorpresa de Jordi i Amador va ser majúscula quan van vore la petició i més quan s'enteren que eixa era una pràctica habitual tots els mesos.
¿Açò no era un cas ben clar d'instrumentalització d'una entitat benefica?

Enrique Estruch ha dit...

Fins este tema sa polititzat en els blogs locals, aprofitant uns per atacar al govern municipal i altres per atacar al govern anterior del PP .

I jo em torne a preguntar : Perquè tot s'ha de politizar ? Qui a espentat a esta veïna a fer unes declaracions a un periódic en tò alarmista e incert ? Perquè no crec que ella vaja anat a buscar al periodista ...

Anònim ha dit...

És molt fort, els del PP volen el poder a qualsevol preu, i el clientelisme és una practica comú en ells. Que passa en els uelets i ueletes que son portats a votar en l'ambulància??

La Cotorra de la Vall ha dit...

Enrique el tema no es polititza en tots els blogs. Es politiza primer en Las Provincias on el seu corresponsal dóna una informació distorsionada (per no usar un nom més fort) en no contrastar, i després el polititza continuant amb informacions tendencioses els de sempre.

¿Perquè el corresponsal de LP no contrasta això que posa en boca de la dona? Com voste diu ¿qui empenta a la dona a anar a la premsa i contar una versió que serà desmentida per la nota oficial i la realitat dels fets?

Nosaltres també pensen que ella no va a buscar al periodista. Sería a l'inrevés. Pero ací sorgeix una altra pregunta: Si ella no ha anat al periodista, ¿que li ho ha contat al periodista perque anara a parlar amb la dóna?.

Vosté i nosaltres ens vàrem limitar a publicar la nota oficial. ¿Això es polititzar? Pensem que no.

I tampoc és polititzar donar a conéixer els fets, fer que la gent ho conega tot i sobre tot que en traga les seues conclusions. I per això avui ens hem dedicat a fer notar les contradiccions de les manifestacions del partit de l'oposició, a fer pensar i reflexionar els lectors.

Anònim ha dit...

Crec que en política local, el PP ha sigut el primer partit en travessar la línia de la repugnància i de la immundícia política. Buscar el desprestigi polític del contrari a través d'una dona amb problemes econòmics, enganyada per ves a saber qui i entrevistada amb mal gust i buscant ves a saber què. Aquest comportament hauria de estar penat per la llei.

Se sap de quin peu és coix ha dit...

Ja està bé d'escriure "el corresponsal de Las Provincias": Carlos Gimeno. No s'està fent res mal perquè ell mateix signa el que escriu, i així tots sabem de qui estem parlant: Carlos Gimeno, algú que amb Troyanos i infecte Punt d'Encontre jove té moltes coses que agrair a l'anterior Govern local.

Anònim ha dit...

El periodista que anomeneu sí va contrastar el tema, pregunteu-li a Amador o a Borrás si parlà o no amb ells.I no es ningún demoni per no pensar com vosaltres i ser més o menys adscrit a altra ideología.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que el mateix que li varan dir a Carlos Gimeno serà el que poguerem nosaltres confirmar.
Totes les comparacions són odioses, diuen, però podeu fer-ho amb el que nosaltres hem publicat i el que es publica en LP. I traure conclusions.