L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 13 de febrer del 2013

L’Ajuntament de Tavernes habilita 6000 euros en ajudes a l’activitat comercial en valencià

La Regidoria de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, a través del Gabinet de Normalització Lingüística, convoca les bases de les ajudes per al foment del valencià en el comerç. 
L’import s’amplia fins a 6.000 euros, 1.000 més que en l’exercici anterior, i poden acollir-se les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals del terme de Tavernes des de febrer fins a setembre, amb l’única condició d’estar al corrent de les seues obligacions fiscals, de seguretat social i amb l’Ajuntament. 

El regidor de Promoció Lingüística, Josep Llàcer, ha manifestat “el compromís de l’Ajuntament de Tavernes en el foment de l’ús del valencià en els comerços i en l’activitat que realitzen dia a dia. Per això hem fet un esforç enguany i hem ampliat en 1.000€ la partida corresponent a les ajudes a l’activitat comercial en valencià. Destinarem fins a 6.000€ a promocionar la creació de webs en valencià dels comerços locals així com la retolació, la publicitat i el material que produïsquen”. 

Les ajudes subvencionades són retolació exterior, interior o de vehicles, la creació de pàgines web, la publicitat de cartells, fullets, tríptics, a més de la publicitat en publicacions i mitjans de comunicació, el material d’embalatge, bosses de paper o plàstic, caixes de cartó, paper d’embalar, etc. 

Les sol·licituds s’atenen per orde de presentació fins a esgotar la quantitat assignada de la partida pressupostària corresponent. L’Ajuntament farà dos pagaments, un primer per a les sol·licituds justificades fins al 30 de juny, i un altre per a les justificades fins al 31 d’octubre.

Més informació en: http://www.tavernes.org/campanyes.php