L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 26 de febrer del 2013

Divendres 1 de març, Tavernes retrà un homenatge a Angel Mifsud.


Divendres, dia 1 de març, a la Casa de la Cultura un grup d’amics, professors, poetes i escriptors de Tavernes retrà un homenatge al professor i poeta de Tavernes, Àngel Mifsud i Ciscar. 

L'acte s'anuncia per a les 8 de la vesprada i acte comptarà amb la participació de dos músics, Vicent Benavent, saxo i Javi Pallàs, xelo, a més de amb la saviesa de les paraules de la filòloga Fina Salord, dona de l'Àngel, que farà un repàs de la vida i les vivències del nostre veí a Menorca.

En el seu desenvolupament hi ha previst la lectura de poemes per poetes de les Illes i Catalunya a més d'altres de la nostra localitat i valencians.

L'organització corre a càrrec d'un grup d'amics en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes.

1 comentari:

Grup d'amics i amigues promotors de l'acte ha dit...

Gràcies Cotorra. Venen un grup de filòlegs, poetes i amants de la literatura, uns des de Menorca, altres des de Lleida i Barna, una persona des d'Anglaterra, amb llicenciatures com en Teoria de la Literatura. Una persona d'elles des de Lleida, donarà uns llibres de la seua editorial a la biblioteca pública de Tavernes. Però sobretot tindre a Pau i Au, un poeta que acaba de tarure el seu primer llibre a Guzman actor de TV· que baixarà per recitar un bell poema de l'Ângel, " Cant Espiritual " amb qui parlar i ocm quan no es pot parlar. En fí, divuit persones més les autoritats que actuaran a l'acte d'Homenantge d'un bon fill del poble. Agrair a Carmen,de la biblioteca, Àngal, del departament de traducció, i Bufante pel seu treball precís i professsional. I a l'ajuantament per deixar-noos un espai de llibres com és la Biblioteca de Tavernes.