L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 8 de febrer del 2013

PLENARI DE FEBRE: El consistori per unanimitat aprova la recepció de les obres de la urbanització del sector 12

Vista general Sector 12



El ple ordinari de febrer (dilluns dia 4) aprovava la recepció de les obres de la urbanització del sector 12, conegut com a Zona del Canal per desenvolupar-se a ambdues bandes del canal que desaigua la Partida, en la platja de La Goleta.

Els tècnics van revisar les obres per a comprovar que s’havien solucionat els problemes derivats de la connexió a la depuradora de la Goleta, així com eren correctes les instal·lacions de llum, gas i aigua potable, amb la qual cosa el plenari donava llum verda a la recepció i a la possibilitat de construir. 

El canal cobert
El Sector 12 és, ara per ara, l'únic dels previstos en la platja en el PGOU de Tavernes que ha vist la llum. La seua tramitació s'iniciava en el 2005 i s'ha avançat en l'execució a sectors que van començar molt abans els tràmits, sent el cas més sonat el sector denominat “Marenys 2A” amb previsió d'inici per al 2003-2004 i que no ha vist col·locar cap rajola.

L'agent urbanitzador ha sigut l'empresa de Tavernes Esbaf i, segons es va dir en el seu moment, la previsió de costos era al voltant de 4’5 milions d'euros per a una superfície de 77.000 metres aproximats repartits en 26.000 metres de vials, 16.000 de zona verdes i terrens dotacions i la resta per a construccions d'apartaments. Les obres d'urbanització han servit per a realitzar el cobriment del canal de desaigüe, convertit en un passeig. 

La zona verda i esportiu s'ha situat davant la residència
També en el ple es va aprovar per unanimitat el Pla Parcial Sector 15 denominat Avinguda Sud, gestionat per Eurourbi,  empresa que ha indicat la seua intenció de continuar la urbanització del sector.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt subtil el peu de foto de la tercera. Sembla com si tota la urbanització estigués pensada per potenciar i pensant en la residència. Si no em falla la memòria, la distribució del terreny dotacional va ser un dels arguments del Bloc i del Grup Mixt (format per EU) per abstindre's.
De tota manera, el cartell que hi havia durant anys ho deixava ben clar: tot el color verd formava una franja en sentit oest-est davant d'ella, ara igual nomes va ser una casualitat, com també que s'avançara als demés plans.

Anònim ha dit...

Clar home. Tot una casualitat. La residència eixa està prop? No m'ho puc creure. Però si els del PP tan sols fan les coses pel be del poble. Estes coses i que endeuten al poble per molts anys, tot una casualitat. Vinga va, que tornen a manar i acabem tots amb estos dubtes. O no?