L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 25 de febrer del 2013

El govern municipal decideix remodelar la Placeta del Tio Julio dins les obres del PPOS 2013



L’Ajuntament, a proposta del govern municipal de Tavernes, ha decidit remodelar la denominada popularment “Placeta del Tio Julio” al principi del carrer Calvari, dins de les obres del PPOS 2013.

Cal explicar que les obres del PPOS (Plans Provincials d'Obres i Serveis) són uns plans d'obres que impulsa i subvenciona la Diputació de València, però qui decideix en què s’inverteix és el govern municipal. És el govern municipal, no la Diputació, qui fa la contractació, avança els diners de l’obra, dirigeix l’obra i revisa les certificacions.

I ara el PP de Tavernes, que no ha tingut res a vore amb l’obra, vol apuntar-s’hi el projecte i demés, com si fora gràcies a ells!! I fan una nota de premsa on sembla ser com si els de la Diputació un bon dia han decidit vindre d’excursió a Tavernes  i s’han dit “Xe, tu mira, anem a remodelar la Placeta del Tio Julio!!!". No tenen altra faena els de Diputació! Els PPOS són plans que es convoquen tots els anys en tots els municipis i el govern de cada municipi decideix en que va a usar els diners.

En fi, que el PP de Tavernes a la desesperada intenta posar-se una medalla en una cosa amb la qual ells NO han tingut res a vore. Com es diu en el nostre poble, volen tapar la vergonya que tenen perquè durant anys i anys han tingut la zona nord de Tavernes i els barris de Divina Aurora i Cantalot completament oblidats i ara veuen que el govern municipal ha decidit invertir en una plaça  que és un lloc d'encontre dels veïns de la zona.
-

18 comentaris:

Robinjut ha dit...

Ja esta be de barallar-se com xiquets a vore de qui es el caramel! Lo important es el que es faça i d'aixo encara ningú diu res, que 100.000 son molts € i també feia falta a altres racons del poble. Quin es el projecte?

Anònim ha dit...

És normal, la ràbia els corrou per dins, fins ara anaven acabant projectes del PP, però ara ja en comencen de nous i quan les arques estiguen sanejades, en vindran molts més, i seran projectes ben fets, no com: una casa de la cultura que ha triplicat el presupost, una piscina que no ha pogut ser ni inagurada i un parking que no tenia intenció de utilitzar ningú, però en el moment en que anara mal, l'ajuntament absorviaria el deute (mal negoci, no hi havia ningú amb tres carreres que poguera assessor a l'ajuntament amb aquest parking?). El PP no ha fet res de trellat en els últims anys i ara vol apuntar-se un tanto, que ni de lluny, és seu.

Anònim ha dit...

Però que cara més dura tenen estos!!!! Els diners vindran de diputació, però són meus, teus i d'aquell, no són del PP i la seua diputació i el projecte el decideix l'ajuntament i el paga primer l'ajuntament. Vorem si despres la diputació paga... Estos del PP ho volen tot!!!

Anònim ha dit...

Barallar-se o dir les coses com son?
I pensar el tipus de comentaris que fas en altres blogs, i ara parla de ballar-se.

Anònim ha dit...

Volem coneixer quin és el projecte. Ón ho podem consultar?

Anònim ha dit...

Robinjut xarra massa, ara no vulgues ser qui posa pau, per que a gossades que has posat guerra en tots els blocs!!! El govern de Tavernes està fent-ho molt bé, que segueisca així.

Anònim ha dit...

La plaça de l'oncle, bueno, del tio Julio: Que records d'infància!. Tota la vida l'hem anomenada així. Allí vivien els meus avis, i allí vaig passar moltes estones. El meu avi s'assentava en els antics bancs que hi havia davall dels arbres frondosos i amb ombra, junt amb un gran grup d'altres avis; i els xiquets jugàvem i saciàvem la nostra set a la font. Ens compràvem llepolies i/o canviàvem els nostres còmics en el quiosc del tan volgut oncle Juliol (avi per cert d'amics i amigues meues). I la meua àvia comprava carn i verdures també allí.
Després, una companya d'estudis va realitzar una gran obra (llàstima que no es conservara) pintada. I en l'actualitat tinc el gust de passar moltes vegades per allí i veure famílies, pares, mares, amb els seus xiquets, jugant en el mateix lloc.
Que no es perden aquests meravellosos llocs.
Que continuen mantenint-se.

Anònim ha dit...

quina és eixa plaça i qui és eixe tal Julio???

Anònim ha dit...

Jo estic d'acord amb Juanjo.
100000 € són molts diners i lo important és que el projecte es faja.

Anònim ha dit...

Molt be. Es una Plaça molt utilitzada pels veins del barri.
Que va fer el PP? Va votar en contra de fer esta obra? Per que? No entenc.

Anònim ha dit...

Per a eixe o eixa que no sap ón és la placeta:
Qué no coneixeu eixa placeta i tampoc vau coneixer el tio Julio?
Pues de segur que no has viscut a la part alta del popble, per cert, la més bonica i agradable. Putja cap amunt del poble, pel carrer barranc o, tampoc el coneixes el carrer barranc? Pues aplegues al carrer Sant Benet, al cantó el bar Rata; continua cap amunt i al proper carrer a ma dreta;a uns 200 mètres apenes ja eres a la PLaceta del tio Julio.
Al tio Julio ja no el pots coneixer; fa molt de temps que va faltar, però a algun net o neta de segur que sí ...

Bello, cronista. ha dit...

Quan rebaixaren eixa plaça pels anys cinquanta, la dècada, no obligaven a tot el poble a nar, ja que en aquell moment es pagava a les persones que treballaven , sino que els jornals els tenien els del règim com bé o ocntrolava el xiquet de la Vall que gràcies a ell algú va poder treballar a l'obra de reducció de la montanyeta, ara plaça. No passa el mateix al Prado comarcal que anaven casa per casa recordant a qui tocava treballar , ja que ací no es pagava. Eixa es la conducta de la dreta de sempre. I ara els sap mal ja que segurament no agafaran per al partit cap euro, com haurà passat tantes altres vegades que poc a poc els ciudatans anirem coneguen. !00.000 euros són molt, o poc segons qui ho gestione. I ara al pobel hi ha transparència.

Robinjut ha dit...

Dir les coses com son sobre el que diuen o deixen de dir uns que ara no pinten fava son ganes de discutir. I això es el que volen ells, que es senta bona cosa de soroll. Calfeu-se el cap en fer un bon projecte i una bona obra i deixem-nos estar de si els diners venen de la diputació del PP o de la Xina. Jo dic que amb la propaganda de la feina ben feta no en cal altra, cosa amb la qual estan obsessionats al govern local.
I no vullc posar pau ací ni guerra a altres blogs, dic el que pense igual a tots llocs, a excepció de les vegades que em veten. Pose la ma al foc que ningú del poble que no tinga interessos en política em veja com una persona disputadora ni conflictiva. Son els ulls amb que em veieu els que ho traduiu tot al partidisme.

Indesidenter ha dit...

Bé, serà el teu punt de vista, perquè en tots els blogs dones la impressió de ser una persona conflictiva i sempre en pla negatiu, excepte algunes pinzellades on vols mostrar-nos la cara amable. Opinió personal ique no critique perque eres lliure d'escriure el que vulgues, però pel que llig en molts comentaris sembla general. Tu mateix.

Però jo no he escrit ara per això sinó per, sobre algunes coses que dius: Ningú ha dit ni ha posat en tela de judici l'origen del diners, bé més que l'origen qui els envia, perquè l'origen es la teua, la meua i la butxaca de tots, que paguem impostos. No son diners de la Diputació, sinó dels impostos del poble.

El que no és tolerable és, en base a que la Diputació estiga gobernada pel PP, que l'homonim de Tavernes, sense tindre res a vore amb eixe projecte, s'autofelicite amb una nota de premsa on de manera subtil, i així ho hem intepretat la majoria, s'actue com si el projecte, la idea, la voluntat, l'esforç fora d'ells i no tinguera res a vore amb l'Ajuntament i sobre tot en el govern actual que, La Cotorra ho deixa ben clar, es qui proposa el projecte, l'aprova, el contracta, el dirigeix, el certifica i el millor de tot, posa els diners i ja vorem quan cobra. No té res a vore el PP ni menys el de Tavernes.

Això és el que és intolerable i censurable en el PP: la politica de confrondre el personal i fer-ho amb la clara intenció i segons la següent aquació: Manolo assessor en la Diputació= la Diputació obra PPOS= Placeta tio Julio es PPOS= el PP de Tavernes ha aconseguit el projecte. I és així,Robinjut.

I més criticable eixa actuacio quan ara per ara el projecte, el conveni, o el que siga, segons comentava amb una persona del govern ni està firmat ni se sap quan començara, ni encara res de res, etc. Si Diputació ho té clar, potser estariem igual davant un cas d'informacio privilegiada pel carrer d'assessor de M.Vidal, amb la qual cosa encara seria mes censurable politicament l'actuacio i nota de premsa.

I sobre el que dius de la propaganda en el govern actual, em sembla que acabes de caure , i és opinio personal, en el parany que vol el PP que caiguem i es la tàctica que deixa ben palés en mil i un comentaris diferents i noticies en el blogc: la informació i claredat en tota la gestió que està demostrant este govern municipal ells la qualifiquen i la venen com a propaganda, de moltes fotos, que sempre està Jordi pel mig - ¿el sonen eixes frases en altres blogs?- d'eixa manera tergiversar, canviar l'objectiu de tot el que fa el govern d'ara cara al veïnat quan a transparencia, cosa que no em negaràs, està a anys llums del que ells feien, perquè per al PP en anys i anys el dret del poble a coneixer les coses no ha existit i quedava nomes reduït a una revista en colors: el programa electoral.

Robinjut ha dit...

Indesidenter, respecte a si soc conflictiu o no, ja he dit al comentari d'abans que pose la mà al foc per la opinió de la gent sense interesos polítics, i no és eixe el teu cas. De totes maneres no opine ni treballe per a contentar l'orella de ningú. Les crítiques jo crec que totes son sempre bones, inclòs millors i necessàries sobre tot quan resalten lo negatiu. Els aspectes que em semblen bé nomes els resalte quan poden passar desapercebuts o en perill de que no es repetisquen. Quan u treballa per a la gent ha de donarlos això, atenció al client. I en eixos departaments no esperen sentir alabances, sino només s'usen per a solucionar problemes. I ací ens van deixar molts problemes per solucionar. Quan tornen a vindre eleccions ja ens tornareu tots a dir-nos lo be que ho haveu fet, pero mentres tant deixeu-nos respirar. A menys que l'únic o més important objectiu d'un polític siga tornar a eixir triat.
Sobre el tema de les subvencions, ho torne a dir, la gent el dia de demà només s'enrecordarem del que s'ha fet i com s'ha fet, i li passarà factura o no només al govern local. Els malbarataments de diners també, no es tracta sols de gastar. Jo, al PP, ni els contestaria ni els tindria en compte.
Per la qüestió de la imatge, si el PP pot utilitzar-ho, és perque algo d'això n'hi ha. Aspectes importants obviats (curs monitors) i altres nimios sobredimensionats (galgues).
Està clar que s'ha millorat en moltes coses, però en altres menys o poc. La gent no ha demanat un canvi per passar d'una gestó molt deficient a altra insuficient o d'aprovat raspat.

Indesidenter ha dit...

Robinjut no vaig a discutir amb vosté. La primera frase que dic és la impressió (subjectiva) que dona massa vegades als demés. Almenys per les respostes que donen els que demostren simpatia i esperança amb el govern que hi ha. Disculpe vosté, si no és així. Però no estem obligats a vore'l com vosté vol que el vegem.

I no sé quin interés te vosté amb el curs de monitors. Li l'he sentit retraure moltes vegades el tema. Crec haver llegit en un blog en parlar de diners de cost, que això, els diners, no era prou sinó que calia vore cadascú que oferia i quin programa, materials, serveis i mitjans posava a l'abast dels alumnes. Vaja com sol passar tantes vegades en esta vida que comprem una cosa per barata i al ramat ens ix més cara. Com tantes coses que comprem als xinos!

I sobre eixes frases que diu de la imatge i el PP al final, sincerament i no s'ho prenga a que li faig broma o xirigota, sincerament, no l'he entés.

I amb la que està caent, i quant no arribem a dos anys de gestió que ens estan fent de les "miseries" que els han deixat... ¿no creu vosté que és prematur voler valorar JA eixa gestió i nomenar insuficient o aprovat raspat? Donem temps al temps i recorde que uns altres van estar 12 anys i en totes les millors condicions han suspés en tot: economia, participació ciutadana, transparencia...

Ara amb confiança i sense que ningú ens escolte. Responga amb el cor a la mà: vosté després de tot el que va anar eixint els sis mesos de govern, sobre l'economia municipal i la situació en que estavem, esperava més coses?

Açò al final ho veig vindre: serà un ping-pong entre els dos i mai no ens posarem d'acord. Vosté mira sempre la part mig buida de l'ampolla i jo mire com ja n'hi ha mitja plena, quan no confiava mai després de saber la fallida en que era l'Ajuntament, ni que pogueren omplir unes gotes.

Jo tinc confiança en el govern, i mentre el discurs del PP siga si són galgos o podencos vol dir que este govern està fent bé les coses, amb alguna relliscada inclosa. No sé si és això el que volia dir-me en eixes frases que, li repetisc, no acabe d'entendre.

Bon diumenge.

Anònim ha dit...

La bona qüestió. A ma casa esta plaça es diu la REPLACETA. I som o erem gent del barri, jo de menut he anat a comprar llepolies al barraconet que hi havia i estic parlant dels anys 80 i 90. Per cert, Robinjut i Indesidenter, us heu plantejat donar-vos el mòbil i quedar per fer-vos un cafè? O millor, una cerveseta. Us aniria bé, de debò.

Robinjut ha dit...

El meu mòbil és fàcil de saber. Indesidenter no sé qui és, per tant si no doneu cap pista no podré localitzar-lo.
Per mí cap problema, i de passada, descanseu els demés de nosaltres, de vegades ens fem una mica pesats...