L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 18 de febrer del 2013

Sico Fons reedita "Històries de la Vall" per a Kindle


La companyia nord-americana Amazon ha posat a la venda en el web, i en versió Kindle, la reedició del recull de relats "Històries de la Vall", de l'escriptor de Tavernes Sico Fons.

El llibre fou publicat l'any 2003 per Ediciones Bonet Sichar i com diu l’autor són "una sèrie de breus estampes que pretenen reflectir un moment de la vida d'un seguit de personatges del nostre temps. No ens deixem, però, enganyar pel títol; la majoria d'aquestes històries farcides d'angoixa i ironia, ben bé es podrien desenvolupar a Gandia, València, Barcelona o a qualsevol altre indret del món occidental. Vivim en un món tan intensament globalitzat que mai, més que ara, ens hem assemblat tant totes les persones que habitem aquest planeta". 

"Històries de la Vall" ha estat reescrit en la seua totalitat per millorar-lo i aconseguir una coherència temàtica més uniforme i un estil narratiu més depurat. “Essencialment continuen sent les mateixes (històries), però he tractat de donar-hi un cos més homogeni enllaçant tots els relats. Crec que, si em permeten l'aparent falta de modèstia, he aconseguit el meu objectiu. No en va, el pas del temps i la pràctica continuada de l'escriptura han de donar, per força, una experiència que abans em seria més incipient.... Espere". 
 
Aquesta reedició en versió Kindle es pot aconseguir per la mòdica quantitat d'1,54€, en l'enllaç: