L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 18 de febrer del 2013

L’Ajuntament de Tavernes signarà el pròxim dimecres un conjunt de convenis amb les entitats FEVECTA i CEEI dins del projecte d'emprenedurisme juvenil.


L’acte tindrà lloc al Saló de Plenaris de l’Ajuntament a les 7 de la vesprada, hi està prevista l’assistència de l’alcalde, Jordi Joan, del regidor de Joventut, Josep Llàcer i la regidora de Foment Local, Karina Vercher en representació de l’Ajuntament així com del director general de la Joventut, Marcos Sanchis Hernández, del director general dels Centres Europeus d’Empreses Innovadores (CEEI), Jesús Casanova Payà, el president del Consell Rector de la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA) Vicente Comes Iglesias. 


L’ajuntament de Tavernes a través de la regidoria de Joventut està treballant des del passat estiu en la posada en marxa i aplicació del projecte de foment d’emprenedurisme juvenil. S’han realitzat diverses visites a l’IVAJ, CEEI i FEVECTA i s’han redactat els convenis de col·laboració entre l’Ajuntament i aquestes entitats, que es firmen durant l’acte.


L’objectiu es aprofitar els recursos que ofereixen aquests organismes  per tal que el joves emprenedors tinguen assessorament personalitzat i recolzament tècnic per dur endavant els seus projectes. 


La regidoria de Joventut de Tavernes que dirigeix Josep LLácer, du a cap diverses activitats formatives dirigides als joves, entre elles el curs de monitors de temps lliure.
-