L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 10 de febrer del 2013

Compromis-Bloc de Tavernes lamenta el constant incompliment de promeses per banda del PP i de la Conselleria d'Educació a l'hora d'escometre les obres de l'IES Jaume II el Just.


Compromís-Bloc de Tavernes ha lamentat en nota de prensa que, una vegada més, les promeses de la Conselleria d'Educació són només cortines de fum i no hi haurà reforma de cap tipus en l'IES Jaume II “El Just”.

Aquestes són les conclusions que s'obtenen de la contestació que la Consellera d'Educació, Cultura i Esport, Mª José Català, ha fet a Compromís. La coalició, a través dels seus diputats, havien interposat una pregunta parlamentaria el passat mes de juliol on s’interessa per la predisposició d’atendre aquesta reforma i quins terminies tenia prevista.

Tant en aquest cas com en les reiterades gestions i entrevistes que ha mantingut l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, amb responsables de la mateixa Conselleria en el darrer any, la resposta del govern del Consell i la Conselleria ha estat semblant: no hi ha previsió i terminis donada la situación de crisi actual.

El grup municipal Compromís-Bloc de Tavernes ha qualificat aquesta resposta inconcreta com la mostra més evident de la poca preocupació i poca voluntat del PP vers l'IES Jaume II “El just”, un centre que porta en funcionament més de quaranta anys i que té ja moltes mancances a les seues infraestructures.

Compromía vol recordar que l'any 2007, just abans de les eleccions, la Conselleria d'Educació va prometre una inversió de 200.000€ euros per reparar el sostre del saló d’actes, canviar el sistema de calefacció, actuar sobre el cablejat elèctric, lavabos, finestres i altres elements, després que els alumnes es manifestaren pels carrers de Tavernes amb posterior concentració a la Plaça Major.

Això va motivar una visita de responsables de Conselleria que amb l’aleshores alcalde, Manolo Vidal, prometien actuacions immediates després de conéixer l’estat del centre. A hores d’ara, no hi ha ni s'espera consignació per a l’IES Jaume II, una situación inadmisible i que no s'entén quan si hi ha diners per Formula1 i altres balafiaments.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pareix ser que la presencia de Jordi a la llotja del València, ha sembrat la inquietud en cert sector de Tavernes, hi ha que es pregunta que li ha costat a Tavernes.

I jo en pregunte ací, perquè allí no publiquen el que no es agrada sentir.

Què ens ha costat al habitants de Tavernes el pas de l'Alta tensió per el terme?
Qui es el responsable del delit ecològic de tallar el arbres del Passeig del País Valencià, i a més a més per a construir un parking que ningú volia, que es deficitari i que ens ha costat un fum de diners?
Perquè una empresa de parqué va construir un obra de la importància de la futura, molt futura, piscina municipal?
perquè l'únic sector que tenia la capacitat tècnica per a desenvolupar-se, i de fet s'ha fet l'entrega de l'obra fa poc, afavoreix la residencia, on un antic alcalde te un càrrec molt rellevant?

Perquè no comenceu per explicar vosaltres tot això?

Anònim ha dit...

Alli no publiquen això que dius perque no ho volen sentir ni que es recorde.

Jo faig mes preguntes: Perque es van gastar 200.000 euros en una guarderia en un lloc sense urbanitzar? I la mateixa quantitat en un carril bici que no val? I altres 200.000 en pistes de padel i tenis en el sector 12 quan no estava acabat? Per que es van fer els locos amb la presa de llum del cementeri per algunes empreses? Perque contractaven troianos i no policies locals?

Jordi Juan a mi em consta que va anar a la llotja convidat per un amic personal, que ni és ni te res a vore amb Tavernes i l'ajuntament.




Edificio Martinica ha dit...

El carril bici, per dir-li un nom per a referenciar-lo, va costar 400.000 €, la casa de la cultura va triplicar el cost inicial.

més preguntes?

perquè aquest poble pareix Florida amb tanta palmera?

Com el Sr. Vidal va estudiar tanta carrera, treballant a temps complet al Ajuntament?

perquè van llevar les places de aparcament de la plaça Major?

qui va idear i permetre la construcció d'un zoològic il·legal, on van posar un mussol, que el seu habitat natural era viure en un àrea de 200 km i en la foscor?

Quan en te que dir Manolo la errada de calcul en el pla d'ajust de 20 milions d'Euros?

Anònim ha dit...

Jo també vull preguntar. I que pot aconseguir eixe per convidar a l'Alcalde a la llotja del València? No crec que siga molt. A vore si li ha donat accions, o els drets d'imatge del jugador més cotitzat. No sé, fins i tot, potser que l'Alcalde no siga ni del València. Però, val la pena parlar d'açò? Clar, com no poden defensar la seua gestió de molts anys, tenen que fer fum. Vinga va, que contesten les preguntes dels anònims, que les respostes seran més que interessants.