L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 27 de febrer del 2013

El Congrés de Diputats ens descobreix la veritable cara del PP valencià i de UPyD respecte als interessos valencians


Els diputats del Partit Popular i Unión Progreso y Democracia (UPD) en el Congrés dels Diputats voten en contra d'una resolució presentada per EU per a millorar el finançament del territori valencià. La proposta va comptar amb el suport de Compromis i del PSOE.

La resolució rebutjada pel PP arreplegava les iniciatives aprovades per les Corts Valencianes, i per tant pel PP, de reclamar a l'Estat una compensació per l'infrafinançament que patim els valencians des que es van transferir les competències a la Generalitat.
 
I una vegada més, es va poder comprovar el doble llenguatge dels diputats valencians del PP i com defensen els interessos valencians. Uns diputats que tant es van queixar i van criticar al govierno de Zapatero pel pobre finançament valencià, i ara s'agenollen i baixen el cap davant a l'Executiu de Mariano Rajoy. Menys estranya és la postura d'UPD i el seu diputat valencià, Toni Cantó, per ser un partit que està en contra de les autonomies.
 
I a remarca que la negativa dels diputats valencians del PP es dóna quan el president de la Genealitat, Alberto Fabra, considera una prioritat canviar el finançament autonòmic perquè el dolent finançament agreujant la nostra situació economica autonòmica i provoca impagaments a proveïdors i ajuntaments per part de la Generalitat.
 

2 comentaris:

Estruch ha dit...

Per coses com estes que he vist en el poc temps que he militat en UPyD vaig pegar a fuir : Som efectívament antinacionalistes aferrims, en concret La Safor dirigida per una madrilenya centralista de cuidado .

Així que, torne a dir, aquells que busqueu com jo una alternativa centrada als dos grans partits, no es deixeu enganyar, esta no es l'opció, açò es dreta pura i dura, en algunes coses més que el mateix PP, que ja es dir.

Robinjut ha dit...

Al menys esta opció ja no estarà a Tavernes. Com per a que el Cantó tornarà al Mercat!