L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 de febrer del 2013

El govern del PP si que té diners per al València CF sí, però no per a sanitat, educació i serveis socials.

Fabra i Llorente al partit Valencia-Paris SG

Primer va ser la Formula 1, la vela, el tenis, la hípica i ara li ha tocat al futbol. Abans també li havia tocat com a patrocini de la Generalitat als equips punters valencians, però ara són 4’8 milions d’euros els que el govern valencià del PP disposa per a pagar a Bankia l’aval que va fer de la de la Fundació del València CF. Això si, mentrestant deixa sense pagar a col·lectius, proveïdors i empreses els diners que els corresponen pels serveis prestats. 

Futbol sí, però sanitat, serveis socials, col·lectius o proveïdors, no. Així ho han afirmat de clar els partits de l’oposició en conéixer que el PP pagarà els 4,86 milions que la Fundació València CF devia a Bankia en concepte d'interessos pels 81 milions d'un crèdit avalat pel Consell.

I com no, els valencians i valencianes, continuem patint la política de desgavells del PP en aquest 17 anys que ens governa amb majoria absoluta i de manera absoluta. I cada dia més atur en el nostre territori, més cap avall el PIB valencià, més cap avall la nostra renta i més aconstar-nos al furgo de cua en sanitat, educació, atenció a la dependència. "¡Som els primers d’Espanya en tot!” proclamaven anys arrere Camps i els palmeros. Fabra sembla ser més prudent perquè realment... sí que som els primers en quasi tot!! Començant per la cua!!.

Compromís veu tan gran desgavell que ha anunciat la petició "d’un informe de legalitat" per a saber si a partir d’ara el València CF s’ha de gestionar com una empresa pública, si és que realment s'ha convertit en una empresa pública i com a tal, està afectada per la reestructuració del sector públic empresarial.

El portaveu de Compromís, Enric Morera, ha dit que la situació del club és "un espantall" generat per les polítiques del PP i per la irresponsabilitat d'un Govern que "no sap com actuar i que és urgent canviar". 

"És una vergonya que tinguem un Govern més preocupat de seguir amb els grans esdeveniments i pagar el que no és necessari, i després dir que no té diners per a les coses essencials", ha denunciat Morera, qui ha acusat al Consell de danyar "la Generalitat i la marca Comunitat".

I nosaltres, que som del Valencia CF, estem preocupats. Perquè el problema ara rau en saber si li passarà al club el mateix que tot allò que ha tocat el PP: que ha quedat desfet i sense profit: Ciutat de la Llum, Terra Mítica, Aeroport sense avions... ¡I això li faltava al nostre benvolgut Valencia CF, que ja està prou tocat!! 

Ah, i al respecte recordar que el Valencia CF és una entitat privada i no veiem clar per quins motius el Consell del PP, amb els diners de tots els valencians, primer avale i ara haja de fer-se càrrec de deutes que corresponen a antigues etapes del club. 

- Basat en una nota de premsa d'EFE 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El que està darrere Fabra i Llorente també és Jordi?
:) :)

Anònim ha dit...

No, home no, Jordi es el del costat esquerre, eixe que es tapa el nas de vore la pudor que fa tot el mangoneo i la corrupció que hi ha al seu voltant. Com fan tant, que veuen tot el que està passant i passa amb el PP, però es tapen el nas o tanquen el ulls i els defensen.