L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 18 de febrer del 2013

Compromis demana a Rita Barberà que deixe d’amagar-se darrere de Turisme València i explique el cas Nóos



Compromís de l'Ajuntament de València ha demanat a l’alcaldessa del Cap i Casal, Rita Barberà, que done explicacions després de les declaracions de Diego Torres davant el jutge del cas Noós en les quals ha assegurat que es va reunir a La Zarzuela amb Iñaki Urdangarin i va negociar la celebració del “València Summit” amb l’expresident de la Generalitat, Francisco Camps, i l’alcaldessa de València. 

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament, Joan Ribó, ha dit que són fets “d’extrema gravetat” i l’alcaldessa 
 darrere de Turisme València dient que és una fundació privada. 

El regidor ha afirmat que és "un conte xinés allò que tot és responsabilitat de Turisme València” perquè la reunió "suggereix" que no era Turisme València o la Ciutat de les Ciències sinó Camps i Barberà els qui negociaven el que ara s’investiga en el cas Nóos ha manifestat en un comunicat. 

No podem oblidar, recorda Ribó, que Rita Barberà és la responsable del nomenament del president de la Fundació, mitjançant un decret d’alcaldia, i les dades d’avui demostren a més "que ha pres directament partit en el procés de negociació". 

El portaveu de Compromís ha afegit que quan Barberà parle de l'estat econòmic de l'Ajuntament, li recordaran "a què ha dedicat els recursos en els últims anys, acompanyada del seu company de balafiament Francisco Camps".
-