L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 de novembre del 2012

ÚLTIMA HORA CONGRÉS DE DIPUTATS: El PP vota en contra – una vegada més - d’executar el projecte del riu Vaca


El pavelló municipal (19 octubre 2007)

El Vergeret (19 octubre 2007)

El grup del PP del Congrés de Diputats, inclosos els parlamentaris valencians, ha votat en la sessió d’avui en contra de la inclusió en els pressupostos generals de l’Estat del 2013 de la obra de millora i canalització del riu Vaca.

Compromís demanava en una esmena la inclusió de l’obra i així acabar amb les inundacions del riu Vaca en el casc urbà i en el terme, poder legalitzar les edificacions del Vergeret i aconseguir els terrenys per a la ronda de circumval·lació. A més, es millora tot el recorregut des de Simat a Xeraco.

El Passeig Colom (19 octubre 2007)

Totes eixe millores per a Tavernes i per a la Valldigna no seran possibles perque el PP ha votat en contra, inclosos els parlamentaris valencians que no han tingut cap problema a votar en contra d’obres que beneficien el territori i els pobladors als quals haurien de defensar i representar.

¿Caldrà esperar a vore imatges com les d’octubre del 2007, ara fa cinc anys amb el Passeig Colom inundat i els camps i camins del terme plens d’aigua, canyes i fang perquè l'aproven?
Canyes taponant el riu en el pont (matinada 19 octubre 2007)
Canyes fora de l'aigua (mati 19 octubre 2007)
Camí Gandia ple de canyes arrossegades des del riu Vaca (19 octubre 2007)
I dades per a no oblidar: el projecte del riu Vaca està aprovat, està licitat, estan valorades les ofertes de les empreses i s’anava a adjudicar previsiblement en desembre del 2011, pero uns dies abans es va produir la victòria de Rajoy i el PP va paralitzar el projecte. 

Per tant, no és un projecte de potser sí, potser no, sinó d’un projecte acabat. El PP ja va votar en contra de l’esmena de Compromís per incloure’l en els pressupostos de l’Estat del 2012. Ara ha tornat a fer el mateix i amb la mateixa esmena en del 2013. ¿Caldrà esperar a que es donen imatges com les que ací veieu perquè rectifiquen? 

 Si feu clic damunt agrandireu les imatges i les voreu millor
..............................................

RESULTAT DE LA VOTACIÓ (Conservem l'original castellà)

CONGRESO DE LOS DIPUTADOS

Sesión 69 Votación 146 Fecha 14-nov-12 Hora 14:10
DICTAMEN DE COMISIÓN
PROYECTO DE LEY de Presupuestos Generales del Estado para el año 2013.

SECCIÓN 23 (Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente)


Enmiendas del Grupo Parlamentario Mixto (Sr. Baldoví)

RESULTADO DE LA VOTACIÓN

PRESENTES          299 

SI                            109 
NO                         183 
ABSTENCIONES     7


Han recolzat l'esmena de Compromis: PSOE, CIU, PNV, GEROA BAI, COALICIÓ CANÀRIA
S'han abstingut: UPYD,  UPN, FORO ASTURIAS
En contra: PP 

-


1 comentari:

Anònim ha dit...

Redimonis, això si que és una bona collita de canyes. Que no netejaven el riu?