L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 21 de novembre del 2012

Avui dijous, hi ha col·lecta contra el càncer




La col·lecta estava prevista inicialment el passat mes d’octubre, però les condicions climatològiques adverses van obligar a ajornar-la. Demà dijous se celebrarà per a arreplegar fons que permeten lluitar contra la malaltia.


Les taules estaran disposades en diferents punts de la ciutat, com ara la plaça Major, el passeig del País Valencià, la Gran Via de les Germanies, Dr. Fleming i davant l’ambulatori, entre les 9 i les 13 hores.


Els voluntaris i col·laboradors de l’Associació hi participaran activament, juntament amb la presidenta Encarnita Carrión, i s’aprofitarà, a més, que dijous és dia de mercat en la localitat.

Els fons recaptats en la postulació aportaran el granet d’arena per a continuar donant suport a totes les investigacions que lluiten per a trobar una solució que pose fi a la malaltia, per tant es confia en l’ajut i col·laboració dels vallers i valleres.
-