L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 28 de novembre del 2012

El PP continua desfent llocs de treballs



L'empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha aprovat avui l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectarà 450 treballadors dels 1.800 de la plantilla, un 25% dels que presten servei a MetroValència i TramAlacant. 

L’ERO vol reduir 22 milions en la despesa de plantilla. Està previst que es done al Comitè d'Empresa la documentació que justifica l’ERO i els criteris per designar la gent afectada, entre els quals ja s’ha dit l’absentisme, les sancions disciplinaries o les menors carregues familiars. Altres són l’edat próxima a la jubilació i la falta de polivalència, capacitació tècnica i experiència. No s’ha dit res de que passarà i quina destinació laboral tindrà la gent de l'empresa nomenada pels polítics. 

El comitè d'empresa havia convocat aturades demà dijous i un calendari de mobilitzacions la setmana vinent, amb concentracions i manifestacions a València. Ara es pot modificar per la notícia de l'ERO.
Sería l’ERO més gran a una empresa pública de les terres valencianes després de l'ERO a Ràdiotelevisió Valenciana que afecta 1.198 treballadors d'una plantilla de 1.800.
-