L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 19 de novembre del 2012

L’ajuntament obri el termini de sol·licitud de participació en la Taula de Mobilitat


 
 
L’Ajuntament de Tavernes convoca la ciutadania a participar en la Taula de Mobilitat, Espai públic i Trànsit del Fòrum General de Participació Ciutadana. La primera taula s’ha previst per al dilluns, 10 de desembre, i els interessats poden presentar instància abans del 30 de novembre. 

La Taula serà un òrgan de participació i debat ciutadà, de caràcter permanent i evolutiu, que es podrà anar adaptant a diferents situacions o circumstàncies, establert expressament entorn de la problemàtica que el model de mobilitat, espai públic i trànsit genera en el municipi de Tavernes de la Valldigna. 

El debat entre els diferents membres, entitats i ciutadania serà la manera d’actuar triada per la Taula, què tindrà un caràcter pedagògic. Facilitarà la informació als seus integrants per tal d’assolir un coneixement com més ampli millor sobre la mobilitat, el disseny i la gestió de l’espai públic, i fomentarà la deliberació com a pas previ al debat. 

L’objectiu de la Taula serà aconseguir opinions, propostes o conclusions relacionades amb el Pla de Mobilitat Sostenible i amb altres plans o accions que s’engeguen en l’àmbit local, i per això es convoquen representants de l’administració local, polítics i tècnics, grups locals, entitats, col·lectius, associacions i ciutadania en general. 

La Taula elaborarà el “Pacte Ciutadà per una Mobilitat Sostenible”, un document marc que definirà les noves pautes del model de mobilitat i espai públic del municipi que es pretenen seguir. Les opinions, les crítiques i les propostes recollides es traslladaran directament a les regidories competents perquè es tinguen en compte en el procés de presa de decisions del govern municipal. 

Per a formar part d’esta taula sectorial, cal emplenar una instància i presentar-la en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Tavernes, o per correu electrònic a participa@tavernes.es. Podreu participar-hi com a representant d’algun dels grups locals, entitats, col·lectius, associacions, etc. del municipi, o a títol individual com a ciutadà de Tavernes. 

El termini de presentació de sol•licituds per a poder formar part de la Taula finalitzarà el divendres 30 de novembre. Si el nombre de sol·licituds fóra elevat, es realitzaria un sorteig el dilluns 3 de desembre. La primera sessió està prevista per al dilluns 10 de desembre en horari de vesprada. 
-