L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 17 de novembre del 2012

Quin morro que tenen!!!


PP i PSOE han negociat durant uns deu dies per a intentar pactar mesures "urgents" davant el drama dels desnonaments a Espanya. L'espectacle que han donat a l'opinió pública jugant al gat i al ratolí en les propostes ha estat vergonyós. 
 
Aquests dos partits van rebutjar totes les iniciatives presentades per altres partits minoritaris (IU-ICV, ERC i BNG) en la passada legislatura. Els socialistes estaven en el Govern i no feren res,  i ara proposen una reforma en profunditat de diverses lleis després de portar des de principi de la legislatura plantejant, això sí en l'oposició, propostes contra els desnonaments i sumant-se a les presentades pels altres grups.

I tot dos que han fet fins ara? Doncs rebutjar-ho tot. Les propostes que van rebutjar:

- Propostes de resolució en el debat de l'Estat de la Nació formulades per ERC i IU-ICV els anys 2009, 2010 i 2011 on demanaven que ningú fóra desnonat si no tenia una altra casa en la qual viure. Populars i socialistes van votar en contra.

- Abril del 2010. Proposició no de llei d'ERC. Demanava la dació en pagament. Rebutjada.

- Febrer del 2011. Proposició de llei presentada per IU-ICV-ERC reclamant una política d'habitatge que protegira als deutors. Rebutjada.

- Febrer del 2011. Moció d'ERC en similars termes. Rebutjada.

- Juny del 2011. Proposicion de llei del BNG sobre dació en pagament. Incloïa la moratòria en els desnonaments i canviar el règim de taxacions dels habitatges per part dels bancs. Les dues mesures van ser rebutjades pel PP i el PSOE. Ara ells la plantegen.

- Juliol del 2011. Moció de BNG, aquesta vegada en el Senat. Rebutjada

I no hem d'oblidar que la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca va intentar presentar una iniciativa legislativa popular (ILP) en 2011 però la Taula del Congrés (PSOE, PP i CiU) li va impedir tramitar-la durant mesos. La Plataforma ha reprès la seua ILP i porta diversos mesos arreplegant signatures per a tornar a intentar-ho.

I després han vingut totes eixes reunions, eixes manifestacions en premsa, ràdio i televisió per arribar a conclusions que cap associació d’afectats accepta i que estan lluny del que la societat i el poble demana… Vergonya és el que sembla ser que no hi ha!! Quin morro que tenen!
-