L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 16 de novembre del 2012

L'ajuntament de Tavernes recupera el servei del SERVER al Braç Treballador




L'Ajuntament de Tavernes i el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF) han recuperat el conveni de col·laboració per prestar conjuntament serveis d'informació i tractament de demanda d'ocupació. Aquest servei torna a estar actiu des d'aquesta maeixa semana mitjançant la ferramenta TAURO.

Així, gràcies a aquest conveni firmat per l'Ajuntament la prestació de serveis relacionats amb la informació general, renovació i tractament de la demanda d'ocupació, així com el facilitar i agilitar la realització de tràmits, es pot fer directament des del Braç Treballador amb el sistema informàtic TAURO.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va signar el passat mes de setembre el nou conveni amb la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació i prestar conjuntament amb el SERVEF, que és un organisme autònom adscrit a la Conselleria, la gestió i control de la intermediació en el mercat de treball. El conveni té una durada d'un any, prorrogable per períodes anuals successius.

La regidora de Foment Local, Participació Ciutadana i Serveis Socials, Karina Vercher, ha mostrat la seua satisfacció per la recuperació i ha remarcat que amb l'aplicació del programa TAURO s’eviten desplaçaments a Sueca amb la despesa i inconvenients que suposa els viatges, sobre tot als mes necessitats.

Cal recordar que el gener de 2012 la Generalitat va decretar de manera unilateral la desaparició dels centres associats del SERVEF, entre els quals hi havia el de Tavernes que havia estat funcionant des del 2005.
-