L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 22 de novembre del 2012

Els farmacèutics de València acorden mantenir la vaga fins a tenir garanties de pagament


Imatge de l'assemblea publicada a "El País"


El pols dels farmacèutics al Govern valencià del PP pel pagament del deute de 450 milions d'euros continua. Els farmacèutics de la província de València van acordar ahir dimecres prosseguir amb la vaga indefinida fins que hi haja un acord definitiu amb el Consell, que siga per escrit, i amb seguretat que es complesca després d'estar mesos i mesos esperant l'acompliment d'anteriors promeses del govern del PP.

L'assemblea celebrada a València ahir servia per conéixer que les farmàcies no rebutgen expressament l'última oferta del Govern valencià, que es comprometia a reduir el degut a tres mensualitats abans que culmine el mes de gener. Però han apostat per mantenir el tancament patronal fins que l'acord, una vegada es tanque de forma definitiva, es plasme per escrit.

En els últims dies, els farmacèutics i la Generalitat han acostat postures i semblava que la resolució d'aquest serial semblava imminent. De fet, el propi conseller de Sanitat, Luis Rosat, confiava que l'acord es tancara el dimarts passat,  però el tancament inicat el passat 5 de novembre, continua.

I qui ho paga? Els valencians i valencianes.
-

1 comentari:

Juanjo Sala ha dit...

Ànim a tots els farmacèutics valencians en les seues reivindicacions. I anime a tots els prestadors de serveis (i obres)a exigir el que els pertoca justament pel seu esforç, tant a nivell estatal, com nacional i local. El bon polític, si és honest no tindrà problema en reconeixer-ho i sobretot treballar en solucionar este greu problema que afecta a moltes "pymes" i autònoms amb moltes famíles al darrere.