L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 23 de novembre del 2012

L’exposició Creart Jove s’inaugura avui divendres i es podrà vore fins el 30 de novembre





L’exposició itinerant Creart Jove té com  a objectiu donar a conèixer el treball i la creativitat dels artistes saforencs.  És un projecte de Calaix Jove, la xarxa juvenil creada per la Mancomunitat de Municipis de la Safor on està integrat l’Ajuntament de Tavernes mitjançant la Regidoria de Joventut. La inauguració serà aquesta vesprada a les 7’30 hores.

El regidor de Joventut, Josep Llàcer, ha afirmat que “per a l’Ajuntament de Tavernes i la Regidoria de Joventut és un plaer acollir per primera vegada aquesta activitat del Calaix Jove de la Safor en la nostra ciutat i, alhora, promoure els artistes jóvens locals i comarcals. Per això us anime a tots els vallers a acudir durant esta setmana a gaudir d’una magnífica exposició en la Casa de la Cultura“.

A l’exposició es poden contemplar diverses manifestacions artístiques, com ara pintura, escultura, performance, poesia visual, manualitats, art tèxtil, ceràmica, dibuix, instal·lacions, infografia, curtmetratge i fotografia dels jóvens entre 14 i 35 anys de la comarca de la Safor-Valldigna. 
-