L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 7 de novembre del 2012

PLENARI DE NOVEMBRE: El consistori exigeix a la Generalitat que pague el deute amb els ajuntaments.




El consistori va aprovar per unanimitat en el plenari celebrat la nit de dilluns una moció del PSOE per exigir a la Generalitat el pagament íntegre dels deutes que, derivats de convenis i acords firmats, afecten el funcionament dels ajuntaments. També que si el pagament s’ha d’ajornar, es marquen uns terminis, i s’hi incloguen tots els conceptes que tenen pendents les conselleries i òrgans dependents. 

La moció, defensada per la regidora Carmen Canet, reconeix les dificultats del moment amb un finançament municipal al límit, però indica que com són els Ajuntaments qui han de resoldre els serveis i atendre les necessitats dels seus veïns, encara que no hi haja cap intenció d’empobrir els municipis, el resultat és el contrari per decisions preses per la Generalitat i el Govern Central.

La regidora va indicar que la moció no es volia posicionar contra cap govern, perquè els ajuntaments sempre han fet palesa la lleialtat institucional i la solidaritat amb la resta d'administracions, però davant els esforços que s'estan demanant als veïns, no es pot tibar més la corda.
-