L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 26 de novembre del 2012

Objectiu: omplir 300 caixes d’aliments per a famílies necessitades de la Valldigna



Entitats entitats culturals i esportives de la Valldigna, al costat de particulars i fins i tot partits polítics, col·laboraran al llarg del mes de desembre en un conjunt d’actes amb un objectiu únic i concret: arribar a poder preparar 300 caixes amb aliments de primera necessitat per distribuir gratuïtament entre les famílies més desfavorides de les poblacions de la comarca.

Seria per tant el projecte solidari amb més ampla participació que ha tingut la Valldigna i amb la característica fonamental que estan desvinculats totalment de qualsevol interés polític, comercial o promocional. Són totes i cadascuna de les entitats i associacions que hi participen les que, conjuntament, tenen el protagonisme i la responsabilitat de fer arribar el projecte a bon port, encara que els veritables protagonistes són eixes vora 1.000 persones que es poden beneficiar del projecte i, almenys, cobrir les primeres necessitats els pròxims Nadals.

Els actes programats són:

MACRO-EXPOSICIÓ: De l'11 al 16 de desembre, a la Casa de la Cultura de Tavernes. Vora 70 artistes de la Valldigna exposaran les obres que han donat perquè siguen sortejades entre les aquelles persones que visiten l'exposició.

PASSACARRER.- El dissabte, 15 de desembre, amb la banda de tambors i cornetes “El Fènix” però obert a qualsevol agrupació musical que vulga sumar-s’hi, està  previst un passacarrer per arreplegar aliments de les cases de Tavernes.

PAELLA SOLIDÀRIA: El dissabte, 22 de desembre, al saló de ball de la Societat Musical. Un dinar solidari i de germanor per a tots els representats de les institucions de la Valldigna, clubs, associacions, agrupacions, partits polítics, falles, ONG's, etc.

PARTITS BENÈFICS.- Encara que les dades no estan confirmades, alguns clubs esportius han confirmat la seua participació en el projecte i organitzaran diverses activitats solidàries.

PUNTS D'ARREPLEGADA D'ALIMENTS.- Està previst posar taules d'arreplegada d'aliments a les portes dels establiments en llocs estratègics de la ciutat  de manera que, qui ho desitge, aporte  el seu oferiment i col·laboració.

Els particulars es poden també sumar al projecte. I què com ho poden fer? Primer assistint a l’exposició, aportant menjar no perible, comprant números del sorteig... I si vols, pots comboiar als veïns del carrer o de la finca, i establir un punt d’arreplegada de menjar que després es lliurarà a l’organització.

Tot siga per fer possible un digne i lloable objectiu: omplir 300 caixes d’aliments per als nostres veïns necessitats. Entre tots ho podem aconseguir. Endavant!!!
-