L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 3 de novembre del 2012

El PP no vol saber res.... dels ciutadans i de les ciutadanes

El diputat Fran Ferri, de Compromís
El PP vol saber i molt dels "amiguitos del alma", dels grans magnats com el senyor de la Formula 1, o del gendre del rei i un llarg etcetera. Tot apunta a que els ciutadans i ciutadanes, això no és cosa seua. És que sembla que ells no són com tu, no són com el poble, i per això els importa ni els interessa el que pensen, volen o demanen la gent del poble. 

I la bona prova la tenim en la iniciativa duta a cap per Compromís i que ací informarem en el seu dia dia: "Volem saber".  Mitjançant una pàgina web qualsevol ciutadà/na podia fer una pregunta sobre allò que volia saber d'aspectes que incidien en l'Administració i Compromís la tramitaria davant les Corts o instáncia adequada.

Doncs bé,el grup parlamentari Compromís ha denunciat els entrebancs que des de la Mesa de Les Corts Valencianes, amb majoria del PP, s’està posant a la tramitació de les iniciatives parlamentàries que registra la coalició fent constar que es tracta de preguntes o peticions de documentació que han realitzat els ciutadans a través de la plataforma ‘Volem saber’.

El passat mes de juliol, Compromís posà en marxa a Internet http://volemsaber.com/ una plataforma per fer possible que ciutadans i ciutadanes puguen preguntar a les administracions públiques. Esta acció per la transparència pública s’ha convertit en un autèntic èxit de participació amb centenars d’iniciatives ciutadanes que s’han traslladat a l’administració corresponent a través dels representants públics de la coalició.

El diputat de Compromís, Fran Ferri, ha dit que “des del mes de juliol que registrarem les primeres iniciatives del Volem saber en el parlament valencià cap ciutadà ha pogut rebre respostes per part de l’administració autonòmica pels múltiples entrebancs que des de la Mesa de Les Corts s’està posant a estes preguntes i peticions de documentació”. La coalicio considera que és vergonyós les traves que posa el PP a la tramitació de les iniciatives que registrem de la plataforma ciutadana "Volem saber”.

Compromís ha denunciat que "una vegada més, el Partit Popular impedeix la participació ciutadana fent ús del seu modus operandi habitual, que és l’opacitat”.
-