L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 de desembre del 2011

CAS VERGERET (IV): Ai, mare la que porta el diari: Tres recursos (del PP) retarden l’adjudicació del pla contra les inundacions del Vaca



¡Ai, mare, la que porta el diari” és una expressió que solem usar quant es produeix una noticia, important, cridanera, que ens afecta… Entra ja dins la categoria de frases fetes, però avui pren tot el valor literal: el diari Levante-EMV en porta una de grossa. 

Potser en altres circumstàncies no tindria tanta importància ni seria tan cridanera, però amb tot el que hem contat aquests dies sobre El Vergeret.... ¡Què volem que us diguem nosaltres? Ja en traureu les conclusions!

Segons el diari, que cita fons de la mateixa empresa Acuamed que ha d’executar el projece, les obres poden patir un retard com a conseqüència dels recursos interposats pels Ajuntaments de Simat (PP), Xaraco (PP) i pel PP de Tavernes. Nomes Benifarió (PSOE) i Tavernes (Bloc-PSOE-EU) han acceptat el projecte que acabarà amb els problemes d’inundabilitat de Tavernes i la fi del “cas Vergeret”.

Tal com assenyala el diari, en paraules d’un portaveu d’Acuamed, hi ha 30 empreses que han presentat oferta per executar l’obra valorada en vora 40 milions d’euros. El Consell d’Administració d’Acuamed es veu obligat a endarrerir l’adjudicació com a conseqüència de l’estudi dels recursos. I això ens porta a que haurà de ser el nou govern de la Nació qui decidesca finalment si s’executa o no, amb el perill que el projecte quede afectat per les retallades obligades pel dèficit de l’Estat.

Textualment copiem del Levante-EMV “Acuamed lamentó ayer la interposición de los recursos y destacó que el complejo proceso de tramitación se inició en el 2005 y ha contado con declaracion positiva de impacto ambiental”. El diari diu també que ha parlat amb l’alcalde de Simat, Sebastián Mahiques, del PP i amb el portaveu del PP i exalcalde de Tavernes, Manolo Vidal, que han dit que només volen “mejorar el proyecto en sus términos, pero no retrasar ni anular les obres”.

Atenció a la data: el 2005 s’inicia la tramitació  i atenció a  les darreres paraules: millorar i no endarrerir. No anem a dir res de Simat, perquè no ho coneixem a fons, però si recordem que la nota oficial del PP de Tavernes assegurava en boca de Manolo Vidal que en el 2008 havien consensuat el projecte per a Tavernes. El procés es va iniciar en el 2005, és a dir, portem més de sis anys de tramitació, dels quals sis han estat amb un govern amb majoria absoluta del PP a Tavernes. ¿I no han tingut temps per a demanar i exigir eixes millores que ara volen? ¿Però no havia consensuat el PP de Tavernes amb Acuamed i la Confederació el projecte final el 2008? ¿Què entén el PP de Tavernes per consens? 

No cal dir res més. Els lectors tenen massa, massa dades per a prendre posicionament i saber si hi ha algú que està jugant al gat i al ratolí, si hi ha algú que està tirant balons fora i defugint la seua responsabilitat i també poden discernir si la presentació del recurs del PP confirma o no una voluntat d’endarrerir un procés que podria haver acabat aquest desembre. 

No fa res ara si la Confederació va dir o no va dir en el 2003 o 2004. Això de si va o no va dir no soluciona ni el problema judicial ni farà que el Vergeret deixe d’estar en sòl inundable. El problema cal solucionar-lo. El govern municipal de Tavernes vol que Acuamed inicie les obres quant abans millor. Si pot ser demà. El govern municipal de Tavernes vol solucions, i no pedres en les rodes, i com vol solucions, el mes de juny només saber la sentència judicial pels funcionaris, que no per l’anterior govern, va moure's i va iniciar gestions.

El govern municipal, Jordi Joan l’alcalde i Carme Canet la regidoria d’urbanisme, han mantingut múltiples reunions i consultes amb els responsables d’Aquamed i de Confederació. Unes consultes que han seguit fins el dia d’ahir mateix. Han estat moltes reunions, moltes consultes, moltes telefonades amb tècnics d’Acuamed i de la Confederació, informant-se, preocupant-se per la solució del problema. L’equip de La Cotorra pot assegurar que a València s’han fet més reunions que dits té una mà els darrers mesos.  És lamentable que alguns facen recursos i altres facen comentaris pel poble dient que el govern municipal ha passat del problema.

El govern municipal ha tranquil·litzat els veïns: cap vivenda va a demolir-se. S’ha recorregut la sentència i ara cal fer força perquè el projecte s’execute perquè són la solució del problema del casc urbà de Tavernes quan a inundabilitat i la solució al problema judicial del Vergeret.
-

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que és molt important contestar una pregunta:

Coincideix el projecte d'urbanització amb l'execució?

Perquè moltes vegades allò que es projecta és legal i està bé. Però quan es fa l'obra real surt la il·legalitat.

Algú pot contestar a la qüestió anterior?. Perquè la resposta podria ajudar a determinar els responsables de la malifeta. Perquè necessàriament ha d'haver responsables. Perquè la democràcia ho exigeix.

De estrada, si al projecte s'ocupava zona de policia (sols calia saber medir per saber-ho), aleshores els redactors del projecte i aquells que li donaren el vist i plau eren, simplement, uns incompetents.

I si al projecte no s'ocupava zona de policia i després fou ocupada per les obres, aleshores algú ha ocupat terreny indegudament.

O trobeu altra explicació?

Anònim ha dit...

Es ben facil de saber si concedeix. Has de fer quatre coses:

1. Telefones a l'ajuntament num 962824015 (horari de mati).
2. Dius que vols parlar amb el Departament d'urbanisme.
3. Preguntes: Coincideix el projecte d'urbanització amb l'execució?
4. Els tècnics te ho diuen.

Veus que facil es de saber les coses.

Anònim ha dit...

ELS TRES RECURSOS SON PER A MILLORARLO O, ENTRE ALTRES COSES ES DEMANA MÉS PERMEABILITZACIÓ DE CARRETERA Y AUTOPISTA

Anònim ha dit...

Els tres recursos no demanen això. Simat i Xeraco demanen coses del seu terme i no de Tavernes.

El problema no és si demanen ara aixó o allò sinó que han tingut anys per a demanar-ho, per haver-ho demanat i no ho feren.

I ho ha dit el PP no jo: Manolo Vidal ha dit que varen consensuar el projecte en el 2008, o siga, estaven d'acord, el beneïen el projecte, volien que es fera. Si un no vol el projecte, no consensua res sino que s'oposa.
I ara jo no estan d'acord?

Com que tinc dret a opinar, opinaré: jo estic convençut que el PP sap que és el millor projecte que es pot fer ara en les circumstancies actuals. I sap que cal fer-se.

Ara, Manolo y el PP no podem suportar que siga un altre govern municipal qui puga dur endavant el projecte i per això han presentat el recurs. Volen com siga paralitzar el projecte. No volen que el faça el tripartit. I prou.

Anònim ha dit...

Aquest últim comentari ho deixa més clar, aigua!

Per una TVV racional. ha dit...

Vull felicitar a la empresaria de la guarderia quan deia a Canal 9 en directe que més aigua passava pel passieg Colom i per la carretera que per on estava retransmetent Canal 9 en directe. I al mateix temps a l'amo del restaurant el Murciano quan acabava dient que si el govern municipal estava sobre el tema ell estava tranquil i sabia que això era un disgustet però tenia solució. Es va notar amb la cara de les persones que vingueren a fer sang a Tavernes, no sabem qui les havia enviat, i es van trobar un poble amb coneiximent que em varen fer sentir l'educació que té el meu poble Tavernes quan volien uns comentaris grocs o rosa, crits i bramits com la tele basura, i es trobaren amb gent que confia amb el govern de Jordi Juan i el tripartit.
Com digue una persona de més edat, si volen saber vagen a preguntar a l'alcalde i al constructor. Cosa que evidentment no feren. Eixa el la tele que necessitem els valencians la que informa.

Anònim ha dit...

Es ben facil de saber si concedeix. Has de fer quatre coses:

Dons no em refie del Departament d'Urbanisme de Tavernes... i no vullc dir més coses!!!

Anònim ha dit...

a l'últim anònim:
Si no et fies del departament d'urbanisme de Tavernes...
dis-me com et fies d'algú de fora del departament que puga dir lo que siga en este medi, per exemple públicament...en "anònim" o com siga...sense tú saber ni qui és ni si el que sap és verídic o no...
de veres, que a voltes...mira...
quantes voltes peguem en "anònim", per no anar al gra i a les clares...
és fàcil pues: ves i busca algú de qui si et refies i vas i li preguntes, i acabes i ja està...

Anònim ha dit...

Jo si que em fie dels funcionaris del Departament d'Urbanisme de Tavernes.
Crec que en este tema del Vergeret hi ha molt de "ignorant urbanistic" que parla i pareix que sente càtedra.
Ja seria hora que algun profesional aclarira algunes coses de les que estàn dient-se.
Per supost que em fie dels profesionals del Departament d'Urbanisme de Tavernes. Si no em fie d'ells seria no creure en l'adminsitració pública i tampoc em fiaria dels metges, dels mestres, dels jutjes, dels ... funcionaris.

Anònim ha dit...

¿Peró alguien se ha leído dichas alegaciones? yo sí, y son de lo más naturales, además son las mismas que el Pleno de 2008 aprobó por unanimidad, después de prepararlas los técnicos municipales, entre los presentes en dicho pleno Pilar Pons
¿ que queréis, un proyecto a toda costa que inundaría los huertos del sur a la mínima avenida? Yo no,desde luego,ni que inunde Xeraco o Simat. Leédlas, están en otro blog de reciente creación.

Indesidenter ha dit...

Anònim de les 8:50 ¿O no tant anònim?

Més d'un i més de dos s'han llegit les al·legacions i ningú va a negar que tot el que siga millora sempre serà bo.

Jo el tema l'entenc així: ningú no fa millores en sa casa sinó té diners, primer, i tampoc si per a fer millores les ha de fer amb participació dels veïns del costat i estos no volen per la rao que siga (segon).

Fa uns anys, se li va dir a l'Ajuntament- si no estic mal informat - que eixa millora no es podia fer ara per moltes causes, entre elles primera els diners i segona perquè implicava a altres entitats en l'Autopista i el riu.
I per tant, ara que podia, la Confederació es limitava a fer el projecte on manava: el riu.
Vaja, com qualsevol, que es fa les millores dins de sa casa, on mana.

Si no estic mal informat i pareix ser que això ho confirma la nota del PP, l'Ajuntament va acceptar. Com aquell que diu, es va pensar que més val això que no res i com a mínim hi havia una cosa avançada a més de solucionar una gran part del problema del Vaca en tot el seu recorregut ( Els Fondos de Benifairó, El tema Vergeret i desbordament pel poble...)

I això, de que s'acceptava el projecte d'eixa manera, ho confirma el PP i Manolo Vidal en la nota de premsa que tots hem pogut llegir en mil llocs: El PP afirma que va consensuar el projecte, i eixe és el projecte que es vol fer. Fixe's ¿senyor anònim? que el PP no diu mai que no vol el projecte perquè no és el que van consensuar. Això no ho diu.

¿Perquè ara vénen recordant si fa tres anys l'ajuntament va al·legar i ara tornen a al·legar contra el projecte quan sabem que el que demanen ara mateix és d'impossible execució? Pareix que volen que esperem uns altres quinze anys (temps que ha passat des de 1996 la gran inundació) per vore si algú mou un dit per Tavernes? Tavernes pot esperar quinze o vint anys a solucionar el tema Vergeret?

Tot i això, suposant que ens facen el projecte, que jo tinc els meus dubtes tal com va l'economia. A no ser que el magic Rajoy traga no conills sino milions i milions d'euros de la xistera!

Pense sincerament que el PP ha politzat un projece consensuat i resolt. Va començar a polititzar-lo fa poc quan va presentar el recurs; va continuar polititzant-los en els foros locals i els mitjans de comunicació i ara li ha explotat en les mans. I jo estic convençut que són totes eixes actuaciones del PP el que ha fet recordar a la premsa que hi havia un recurs a la multa i contra el que volia Confederació, perquè en el seu moment la premsa va publicar i va tindre una ampla repercusió el tema, el mateix que el cas de la fabrica de plegables, i quan la premsa de nou reprén el tema s'assabenta que el recurs està resolt i ho publica... ja sabeem el que ha passat!

El PP esperem que algun dia explique a l'opinió publica perquè consensua en el 2008 i en el 2011, a l'hora d'executar-lo, li posa un recurs. Jo no diré com s'ha dit que l'únic interés que té el PP és que el govern actual no faça el projecte. Però la veritat...

ENGINYER AMBIENTAL INUNDAT ha dit...

Bon dia!
Estaria bé l'Ajuntament de Tavernes exposara el projecte en qüestió, si és que encara no ho ha fet (DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA JA).
Com a enginyer ambiental em sopta una qüestió fonamental: es preten formigonar el riu? Si és així ja podem dir que el riu, no serà riu, si no un canal, i estarem davant una nova desfeta ambiental.
D'altra aquesta acció no garantiza que es hi hagen inundacions... qui pot previndre la força de les pluges? A més a més la velocitat de laminació de l'aigua augmentaria i si finalment sobrepassara els murs de contenció la destrossa seria major... Una opció que es podria, s'hauria, de barallar es mantindre el cauce net de canyes, etc. amb la qual cosa les avingudes no farien tapó i a més a més estaríem donant feina periódica a gent del poble.
Efectivament, estem sempre parlant de mesures correctores que en cap moment són SOLUCIONS (ja ho vorem amb el temps i les anvingudes que estan per vindre...). El que s'hauria d'haver fet és no permetre que es construira en zona inundable: el PATRICOVA delimitava aquesta zona del Vergeret com a zona inundable abans que fos construida. Des de l'Ajuntament hi tenien constància de tot això... des de fa molt de temps... I jo em pregunte, en primer lloc: on estan els informes desfavorables del tècnics (potser existeixen...) i on estava l'oposició en eixe moment? Per què no ho va denunciar?
En benefici del poble, deixeu-se de demagògies i feu la feina quan cal, no a posteriori. Una altre poble és possible, amb la col·laboració de tots.
Ben cordialment.

Anònim ha dit...

Si no recorde mal fa només uns anys el projecte del Vaca va estar exposat a l'Ajuntament i va haver un temps de presentacions d'al·legacions.
Ara, solem passar de totes eixes coses fins que per algun altre motiu tenen popularitat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ací podeu vore la notícia de l'inici del termini per a fer al·legacions:

http://www.lasprovincias.es/valencia/20080905/safor/publica-proyecto-canalizacion-vaca-20080905.html

Anònim ha dit...

El projecte d'Aquamed es pot trovar a google sols ficant "plan de laminación rio vaca", o a altre blog local.Així mateix les alegacions del PP en aquell blog.

Anònim ha dit...

Aunque yo voto al PP, entiendo que hay que ser objetivo y solo se que culpar a unos u otros de que se ha filtrado una noticia cuando es pública...

Los periodistas supongo que habran encontrado esta información en la página del poder judicial

Este es el enlace por si a alguien le interesa:
http://www.poderjudicial.es/search/doAction?action=contentpdf&databasematch=AN&reference=6090097&links=&optimize=20110811

Mi pregunta es porque confederacion continua adelande el proceso judicial sabiendo que se van a realizar unas obras para solucionar el problema de inundabilidad de toda la zona baja de Tavernes???

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Se que voy a abrir otra vez el melón,pero después de leerme las alegaciones del PP, el informe de los técnicos en el que se han basado éstas, firmado por los dos arquitectos municipales unos pocos días antes y que el gobierno, de momento, ha desoído, más el ingeniero señor Catalá y el secretario municipal, y analizado el Plan de laminación del río, objetívamente debo decir :

Que las alegaciones del PP tienen más razón que un santo.

Que visto el informe de dichos técnicos, que sugieren un recurso contra dicho Plan con idénticos en lo fundamental argumentos que el PP, el gobierno debería correr para instarlo también o adherirse al del PP.

Que ambas alegaciones son de ahora, no podían ser hechas antes, porque dicho Plan de laminación llegó al Ayuntamiento hace dos meses y poco, basándose la del PP en la de dichos técnicos.

Que ambas alegaciones inciden en lo mismo básicamente : más permeabilización de la AP/7 y ferrocarril; protección de los huertos de la parte sur, que quedan de la mano de Dios, excepto Caisa; más boca de caudal en la desembocadura del río, ampliando su salida por Xeraco y no dejando el canal actual como subsidiario, como previene el Plan;no eliminar el actual puente del matadero dejando paso al sur sólo por el azud, hasta que se haga el nuevo puente previsto en la ronda sur, de la que nadie sabe nada, ni siquiera Manolo Vidal o Eugenio, simplemente no existe legalmente : a ver por dónde pasamos cuando el azud esté lleno de agua; se preserve el patrimonio histórico, el Plan prevee que el río pase por encima de algunos de los históricos puentes actuales, por lo que se tienen que tirar, de un molino, y, lo más gordo, por encima de la actual subestación de Iberdrola, sí, la que se acaba de construir , dejando la solución a ello en manos de la antecitada ronda sur, la que no existe; Y para no hacerlo más largo, el plan no prevee desagües del casco urbano al río, por lo que en caso de inundación de éste por lluvia, no podríamos desaguar al río, tendríamos que sacarla con cubos o esponjas.

Antes de que empiece el ataque habitual siempre que pongo mi nombre, creo que ya es porque sí, consultad todo lo que señalado : peguntad a cualquiera de los técnicos municipales señalados; solicitad su informe, si no os lo dan , yó, pues se lo pedí al PP o cualquiera de éste partido os lo pueden hacer llegar; mirad las alegaciones del PP,las tenéis resumidas en mi blog o pedídselas al PP, yo así lo hice; consultad el Plan de laminación del rio vaca: en Google, sólo poniendo el nombre entráis en el.

En resumen, informaos y después hablemos y discutamos con conocimiento de causa, yo ahora yá lo puedo hacer, llevo unos días dedicando unos buenos ratos a ello, y por eso afirmo lo que afirmo al principio y me pregunto:

¿Porqué una sentencia de fecha finales de Mayo y conocida por el ayuntamiento a principios de Junio sala ahora a la luz? Espero que no sea por hacerle daño al PP, porque se le ha hecho a todo el pueblo: si fuera así, sería grave, muy grave,para pedir responsabilidades yá a los culpables, que al parecer no andan diariamente muy lejos del centro del pueblo.

¿Porqué se ataca al PP por las alegaciones y se le acusa de no haberlas hecho antes o no querer el plan, cuando el mismo se ha hecho público hace unas pocas semanas, y cuando hay un informe técnico demoledor previo en el que se basa el del PP,también de hace poco?

¿ Porqué existiendo dicho informe el gobierno no apoya las alegaciones del PP o presenta recurso corporativo? ¿acaso no lo conoce? espero que sí.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Continúo el artículo anterior, si me lo permitiis, con unas reflexiones .

¿Porqué una sentencia de fecha finales de Mayo y conocida por el ayuntamiento a principios de Junio sala ahora a la luz? Espero que no sea por hacerle daño al PP, porque se le ha hecho a todo el pueblo: si fuera así, sería grave, muy grave,para pedir responsabilidades yá a los culpables, que al parecer no andan diariamente muy lejos del centro del pueblo.

¿Porqué se ataca al PP por las alegaciones y se le acusa de no haberlas hecho antes o no querer el plan, cuando el mismo se ha hecho público hace unas pocas semanas, y cuando hay un informe técnico demoledor previo en el que se basa el del PP,también de hace poco?

¿ Porqué existiendo dicho informe el gobierno no apoya las alegaciones del PP o presenta recurso corporativo? ¿acaso no lo conoce? espero que sí.

Adelanto que se me va a acusar de arrimarme ahora que vuelve a gobernar en Madrid al PP, de querer perjudicar al tripartito (hablad antes de esto con Amador, Bufante, Canet,el mismo Jordi,Carina o Chofre, entre otros), de, en resumen , chaquetero : os lo vuelvo a pedir por favor, antes de los ataques, comprobad todo lo señalado, en mi blog lo podéis constatar, preguntad,mirad el plan en internet, enteraos, y después, discutimos lo que haga falta discutir, pero desde la tolerancia y el respeto, voy a pasar de quién no lo haga así.

Yo , aunque alguno no lo creáis, he vuelto a la política activa por la situación actual de crisis a todos los niveles, no sólo el económico,y sólo busco el bien del pueblo y en este caso pasa por las alegaciones al Plan,aunque se retrasen con ello las obras de encauzamiento : no por querer salvar a prisas y corriendo el tema de Vergeret, que nadie lo va a tocar, tenédlo por seguro, vamos a aceptar un plan que perjudica claramente a Tavernes. Dejemos la política partidista para las elecciones, ahí ya nos veremos todos y las urnas decidirán.

Anònim ha dit...

L'únic de què se li pot acusar és d'escoltar només una partara, en desembre del 2011.

Potser seria interessant que preguntara al PP que va passar en les negociacions entre l'any 2005 i ara en el 2011.
Pregunte quines converses es van fer i perquè no es va contemplar tot això que ara diuen en les al·legacions en aquell temps de negociacions. Que li ho conten, tot, però tot, eh? els del PP, cosa que dubte.

I pregunte-li a Carme perquè Manolo Vidal no ha volgut mai anar amb ella i Jordi a entrevistar-se amb els tècnics de la Confederació.

El dia que tot se sàpiga amb pel i senyals correra el manso. I vosté canviará d'opinió.

Tarlatana ha dit...

Par a Enrique.
Si puede, por favor responda:

¿Por qué se construye dentro de la zona de policía del rio?

¿Por qué si no se tienen todas las autorizaciones se inicia una urbanización de esa envergadura?
¿Qué clase de acuerdos tiene la corporación anterior que son superiores jerárquicamente a una sentencia judicial? ¿ En caso de tenerlo a quién benefician al conjunto de la población o solo a un sector muy determinado?

¿Por qué el resto de los ciudadanos si no cumplimos con toda la normativa se nos sanciona o no se nos permite actuar?

¿Qué tiene o tenia de particular la urbanización del Vergeret?
¿Quiénes eran los propietarios de los terrenos?

Estruch ha dit...

Estimat anónim, l'informe dels técnics, els dos Juans, el señor Catalá, enginyer, i el secretari municipal no deixa ducte, siguen qui siguen els acords que es prengueren entonces o ara, dona igual, les paraules se les em porta el vent, ni ha que recurrir dit Pla però já, ells mateix eu recomanen, per lo tant, per a mi ja es suficient, si no ha pogut vosté llegir-los, facau i si no li arriben, envíem un correu i jo li es envíe: inmoestruch@gmail.com

Estruch ha dit...

En quant a carmen , vaig a parlar amb ella d'açí una estona, tinga per segur que li comentaré el tema, donat que vull el millor per al nostre poble, i en este cas pasa, vist el antecitat informe dels téccnics, recurrir el pla inmediatament.

Tarlatana2 ha dit...

Y continuamos para el Sr. Enrique:

¿Por que se cambió el plan inicial del Vergeret? A cambio de que se permitió un cambio a mayores alturas a pesar de que como se dijo en la reunión donde se acordo "era una barbaridad"? Se han construido las viviendas previstas o como se ha dicho hay más de las anunciadas? Tenia alguna concejal relacion con los propietarios de los terrenos?

Estruch i Ferrando ha dit...

Fuentes oficiosas del Ayuntamiento me señalan , sobre las alegaciones del PP y el informe técnico sobre las que se basan, que cualquier tipo de alegación se puede hacer sobre la marcha y en cualquier momento de la ejecución del plan , incluso la modificación de éste, pero que entienden que no es este el momento de hacerlas para no entorpecer el que se incie el mismo y se soluciones el poblema de inundabilidad de la zona.

Me parece una postura bastante razonable, y por ello mismo ppienso y pido que se sienten, gobierno y oposición, y pacten el tema entre ellos y después al unísono, no cada uno por su parte, ante la Confederación la solución más rápida y viable para zanjar el problema

Anònim ha dit...

Li ho diré de nou perquè sembla ser que tantes voltes com ho han dit ací no ho llegit encara:

Què han de pactar, amic Estrucn? No estava consensuat tot en el 2008 segons ha dit massa voltes Manolo Vidal? Els pactes i el consens per a què es fa el PP, per a no complir-los?

Quant ací tots sabem que el problema del pla és solucionar Vergeret com a cosa mes principal i la inundabilitat del casc urbà, els senyors del PP, presenten un recurs que tira per terra el que havien consuat com a govern de Tavernes amb la Confederació.

No s'ha de sentar ningú: el nou govern està al mateix lloc que s'estava fa meses, en el consens fet per l'anterior govern perquè vol que se solucione el tema Vergeret. ¿El PP vol que se solucione? Conteste-ho vosté mateix tenint en compte el que ha fet els darrers mesos.

Eixa és la via ràpida i més factible que per alguna cosa esta el projecte declarat com a urgent.

Estruch ha dit...

Como no soy del PP no puedo contestar ni se, en el fondo, cual es su sentir en este tema, pero , repito, veo mucho politiqueo, tanto por parte del PP, como por el gobierno, pues le aseguro que los que han sacado el tema ahora a la prensa y tanto daño han hecho, no andan muy lejos del centro del pueblo.

Estruch ha dit...

P.D. Me alegro de poder volver a debatir sin ataques personales, cada uno exponiendo y alegando y contraalegando, me alegro, no sabeis cuanto, sigamos así, en el blog de la derecha ya vuelve a no ser así, que lástima.

Anònim ha dit...

Pense que el sentir del PP està ben clar: que no ho faça el nou govern. I hem oblidat una altra cosa important: fer el pla de laminació vol dir poder fer la circumval·lació.

O siga, el nou govern mataria dos pardals d'un tir, o si en vols tres.
Solució al Vergeret, solució a les inundacions del poble, solució a la circumval·lació.
I tot això fet pel "tripartit". Massa per a la carabassa, segur que ha dit el PP. I com no ho pot consentir, a posar traves.