L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 22 de desembre del 2011

Quin pes tenim els valencians? La resposta donada per Rajoy està ben clara: ninguna.


Dimecres vesprada s'anunciava el nom dels nous ministres . No tenim cap ministre valencià. Com se sol dir no pintem fava, encara que si ho mirem des d’un altre punt de vista, la decisió de Mariano Rajoy pot estar ben pensada. Això és el que ha dit Joan Baldoví, el diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, que ha considerat que l'absència de ministres valencians “és un clar càstig del president als seus companys del PP valencià, als quals nega l'entrada en l'executiu pels nombrosos casos de corrupció i la mala gestió de l'administració pública que entelen a la delegació valenciana del PP “.

Baldovi remarca el fet que el mateix cap de llista valencià, Esteban González Pons s'ha quedat, de moment, com un simple diputat ras. Baldovi ha recordat irònic les paraules de Rajoy en la investidura quan va dir que “assumia la defensa de la la Comunitat Valenciana” i  potser això siga “perquè no confia en cap dels populars valencians que té al seu voltant a Madrid”.

Siga com siga, Baldovi ha dit a Rajoy que “no cal que assumesca eixa defensa,  perquè les reivindicacions d'aquesta terra les portarà Compromís  a Madrid, i amb molt d’honor".

En parlar dels nomenaments de Rajoy, Baldoví considera que el nomenament de Cristóbal Montoro com a ministre d'Hisenda i Administracions Públiques "és una mala notícia" perquè creu que amb ell "s'aplicaran dures retallades a les administracions i no es produirà cap traspàs de competències a les autonomies", cosa que "preocupa molt perquè el problema no són les autonomies, sinó, per exemple, les diputacions i la vella estructura provincial que des del centralisme s'entesten a perpetuar. I ens consta que el senyor Montoro és un centralista convençut".


-  Basat en la nota de Compromís
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Com que no ? som l'exemple d'Espanya, eu ha dit Rajoy repetídament.

Doncs vaja exemple, gürtels, retalls socials, impagaments fin portar a la ruína a farmàcies i xicotets negocis, ( un milio i pico d'euros li deuen a un proveedor i amic meu constructor de Gandia per obres al nou hospital, i 500.000 encara al primer estructuriste del nou institut), etc.

El dit, si açò es el que van a fer a Espanya, me exilie a Andorra.

Anònim ha dit...

EM dona una rabia escoltar aço ...
A vore, no es tracta de tindre un ministre valencià sino de tindre els millors, els mes capacitats etc. A mi em dona igual d'on siguen, preferisc tindre a bona gent.

Anònim ha dit...

I entre els valencians, la millor comunitat del món, no hi ha cap dels millors i dels més capacitats.
Molt bé.
Deu ser així, perquè tal com ens va.

Anònim ha dit...

Para cuant el PP de Valencia demanará el trasvase? Para cuant demanará el deute historic? Para cuant Zapatero deixará de ser el culpable dels mals de COMUnitat Valençiana?.
Crec que son pregunten sense resposta.

Un valencià que té taronges venudes a baix preu. ha dit...

om no ho tenen clar si hi haurà un imputat més a València no n'han nomemnat cap. ja que MARGALLÓ que no és mala èrsona va naixer a Madrid i cunero valencià, com el Trillo. Jo no he sentit a cap valencià al parlament exceptuant el Baldovi. I vull agrair a la Cotorra ja que al trebalalr no el vaig poder sentir. Però ho tinc clar: la dreta no vol que mane cap fill que no siga seu. I això Baldo ho va deixar ben claret als fills de la pata del CID. Mireu si no El País, el Mundo. i tots els demés. VUit minuts d'encer amb Baldo.