L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 8 de desembre del 2011

El plenari aprova el Fòrum de Participació Ciutadana



El plenari passat per unanimitat va aprovar la creació d’un Fòrum General de Participació Ciutadana, un mecanisme mitjançant el qual el govern municipal que presideix Jordi Joan vol cumplir un dels objectius traçat: implicar a la ciutadania en els,  problemes i solucions dels grans afers de Tavernes.

L’objectiu és millorar la vida i la convivència en el municipi, fer un poble de tots i entre tots, i per això es vol que els ciutadans expressen les seues opinions. El Fòrum de Participació Ciutadana ha de canalitzar tota la información que s’arreplegue en les distintes meses sectorials creades, sobre les quals ja hem informat ací. Aquest fórum vindrà a completar els distints consells assessors municipals ja creats o en fase de creació actualment. 
-

7 comentaris:

Bonic ha dit...

Això si que es transparència i democràcia. Participar, saber i compartir amb els electors. No cridar-nos cada quatre anys a triar entre Pepe i Pedro. Participar i saber, que ha passat en els pais, que ha passat en els enxufes de l'ajuntament, com estan els funcionaris, si funcionant o no, com està el tema del parquin i la piscina. Com i d'a on hem de rebaixar tres milions d'euros del pressupost. Es a dir, volem regidora de participació, volem sr Alcalde perticipar dins de les nostres possibilitats amb els pressupostos del 2012. I esperem que amb un govern democràtic ho pugam fer. Però necessitem saber per a participar, necessitem exposicions publiques per a preguntar, i vostés, els del govern, ens han d'ajudar per a deixar una impronta a Tavernes, per a deixar una pràctica que minúsculament el PP es va carregar. Sort al govern i que ho acerten.

Anònim ha dit...

voldria saber quines son les meses sectoraials que s'han format, i que hi ha que fer per informar-se dels treballs i opinions.

Anònim ha dit...

Molta participacio de la gent... si senyor. Moltes enquestes, molta informació per part dels polítics del tripartit. Aixo es el que ens voleu vendre. Propaganda, propaganda i mes propaganda. La vertadera participació en que s'hauria de fixar el tripartit, la mes important, es aquella en que els ciutadans els van elegir. A no, perdoneu, que els ciutadans van elegir per majoria un altre projecte: el del PP i a esta decicio democrática el tripartito va fer cas omis, per que? per interes personal i ganes de poder personal i figurar. A pesar de tot aixo, tractare de participar, com a ciutadà que soc, en tot el que puga.

Anònim ha dit...

Parlar per no callar. La democràcia ha posat les seues lleis i ha posat la coalició de partits per a crear majories.
En uns llocs el PP i el PSOE s'ajunten i governen on el mes votat era el PNV, i en altres el PP s'ajunta amb grups independents pe fer fora el PSOE, i en altres...

No es calfe el cap. Les lleis son les lleis. Bones o roins, pero les lleis. I d'aci tres anys i mig, més. I el món mentre roda, roda.

Anònim ha dit...

Anónim de les 0:20 , es publicarán en breu en la web del ajuntament. Pots informarte mès mentres al blog quaderndereflexions, el seu editor estigué present i actiu en les tres taules.

Indignat ha dit...

Peperos no podeu pel que heu fet donar ni opinió sobre transparència ni sobre particiapció. Si vos vareu carregar tots els consells de participació municipal, si el grans fraus els heu fet sense consultar ni els del vostre propi partit. Sabiem per Valencia del propi Pai abans que els propis regidors del PP. I si parlem de negocis, de contractes i contarbant baratant parcel.les, les més ruins per l'Ajuntament, els majors beneficis per a particulars. I si fores intel.ligent callaries, ja ho sabràs tot al seu moment. Per ara escriu alalstres blocs si no vols fer la mona. Propaganda! Que sabràs tu! El poble necessita transparència per tot el que li ve damunt i no es sols la piscina, el parquin etc... es que s'acabe el negoci i la part magra siga per a la nostra societat comuna Tavernes SA, no les comercials de rigor. He dit. I mira que estic calent.

Anònim ha dit...

creo que la politica deshumaniza a todos las personas que se meten en ella.hay cosas que nunca se debieron permitir,nunca.