L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 7 de desembre del 2011

La Casa de la Cultura s’ompli en la retransmissió del partit Chelsea-València per la Megaràdio. L’èxit de participació no va ser acompanyat malahauradament per l’èxit esportiu de la classificació del nostre equip..



  
Va ser un èxit d’organització i de participació, però no va ser una bona nit per als afeccionats “xe” de Tavernes i la Valldigna. El nostre València va caure derrotat i el que és pitjor, va quedar eliminat de la Champions. Cares de decepció per a tots aquelles que hi assistírem i ara a esperar millor sort i una bona singladura en la tradicional i de sempre “Copa de la UEFA”, rebatejeda com a “Lliga Europea”. 

La nit va ser molt animada amb la presència dels afeccionats que poc a poc omplirem la Casa de la Cultura. La festa del futbol amb la retransmissió del partit per la Megaràdio va ser un encert de la regidoria d’Esports i de la Penya Valencianista de Tavernes, que va acudir amb el seu president, Salvador Carbó, i vicepresident, Josep Emili Bononat, al davant de socis i afeccionats.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va participar també en la retransmissió durant uns minuts i va tindre paraules de lloança a la tasca que fa la Penya Valencianista i a tots els aficionats del València CF.  


Ricardo Arias i Barrachina, dos centrals i exjugadors del primer equip valencià, actuaren de comentaristes al costat de l’equip de locutors de la Megaràdio. Seguint la programació anunciada, al llarg de la retransmissió s’hi van realitzar diferents sorteigs de regals entre el públic assistent. 

-

1 comentari:

Un valencianiste ha dit...

Com no hi ha diners agrair a les empreses que estan al costat de la regiduria per a fer possible activitats esportives-culturals, com funciona una retransmissió de ràdio i obrir camps de professionalitat al nostres joves, a la nostra benvolguda Tavernes. Els temps estan per aquestes idees ja que els diners no acompanyen. Gràcies a totes les empreses que participaren. No les nomene per si me'n deixe una. Ho repetirem amb la penya valencianista, i vaja regal que hem va tocar al final. La llàtima el resultat, però amunt Valencia.