L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimecres, 28 de desembre del 2011

L’Ajuntament ha ampliat la línia d’autobús Tavernes/platja fins el Cap d'Any


L’Ajuntament de Tavernes ha ampliar la línia d’autobús Tavernes-platja fins el primer dia de l'Any nou per tal de facilitar als residents de la platja el poder gaudir de les diferents activitats culturals, lúdiques, festives i esportives que se celebren aquests dies, i en especial divendres i dissabte al voltant del Festivern. 

La primera millora ha estat ampliar l’horari d’autobús fins a les 21:00 hores, però el dia 31 de desembre hi haurà, a més, un servei especial d’autobús que des de la 1:30 hores de la matinada farà una ruta continuada Tavernes-platja de forma ininterrompuda fins a les 8 del matí.Aquest servei especial facilitarà als usuaris que deixen els cotxes particulars a casa.
 
La línia especial d’autobús de matinada, realitzat conjuntament entre l’Ajuntament i la discoteca Bambú de la platja, tindrà dues parades en la zona litoral: una situada al San Isidro i una altra al final de l’avinguda de la Marina, en direcció al canal.

-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

al menos ha mitigado algo el daño que, al coincidir las fechas, ha hecho el festivern a los hosteleros de la playa, un diez a quién corresponda.

Anònim ha dit...

A vore si d'una volta enteneu els de la platja que el Festivern no ha llevat res a la platja i no li ha fet ni gens ni miqueta de mal a ningú. El mal se l'esteu fent els de la platja no oferint alternatives ni res atractiu perquè la gent vaja a passar la nit.

La gent que va al festival no va a la platja els caps d'anys, te una altra marxa i se'n van quasi tots fora del poble.

Hi ha molta gent mes allà dels 25 o 30 anys per omplir els locals de la platja SI ES FAN I PREPAREN COSES ATRACTIVES PER A ELLS LA NIT DE CAP D'ANY.
però no es prepara res ni s'han preocupat mai de fer res especial. ¿Quants hi ha en Tavernes que tenen entre 30 i 60 anys per anar a un local de la platja o als dos o tres locals del poble i fer festa? Milers i milers que poden omplir eixos locals SI SON ATRACTIUS I BEN ORGANITZATS.
I això no s'ha fet mai.
Ja està be de criticar el Festivern com si fora el causant dels mals de la platja quant són els mateixos interessats qui mai no han cuidat el producte.
I això ho podem vore en que de fora, de mes lluny de Tavernes, mai mai no hi ha ningu a la platja, senyal clara que l'oferta no agrada.
I per molt que ho repetiu, eixa es la realitat de la platja. I no busqueu culpables més alla de vosaltres mateixos.