L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 10 de desembre del 2011

Una altra ruïna : El deute actual de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) es xifra en 1.155 milions d’euros.




La gestió no ha sigut gens bona i això ho diu clarament eixos 1.155 milions d'euros de deute. La quantitat és desorbitada i reclama actuacions que hi posen solución i tot apunta, com no, que davant la complicada situació econòmica per l’elevat deute, será la reducció de treballadors la primera cosa a fer pel Consell, al cap i a la fi responsable últim de Canal9. 

La coalicio Compromís, a més,  ha posat l’accent en el balafiament de recursos propis que s’evidencien a les redaccions d’Alacant i Castelló, com ha comprovat el seu representant al Consell d’Administració, Rafa Xambó, qui les ha visitades en els últims dies.

Xambó ha explicat que a Castelló hi ha un estudi que no s’utilitza, mentre que Alacant compta amb dos estudis i un plató gran. Els primers “només s’usen una volta a la setmana” i l’altre està “totalment parat des de fa anys” ha dit el conseller. Això, unit al fet que la quarta planta de l’edifici alacantí està tancada, demostra “el balafiament de recursos i la manca d’aprofitament de l’edifici” .

Compromís també ha denunciat les condicions tan paradoxals que es troben els treballadors de la corporació pública als distints centres d’Alacant i Castelló, ja que mentre “a Alacant es disposa d’un edifici que excedeix amb molt les necessitats de la ràdio i la televisió públiques, a Castelló, prop de quaranta persones es troben embotides en una planta baixa i ja han patit diversos robatoris perquè l’accés des del carrer és ben fàcil i s’ha retirat la seguretat de l’entrada”.

Compromís vol que Canal 9 es convertesca en una vertadera televisió de proximitat, que preste un servei públic quant a la promoció de la cultura i la identitat, i que faça una televisió pública més arrelada a la realitat econòmica, social i cultural valenciana, on la nostra llengua tinga l’oferta de programació més àmplia.
-

2 comentaris:

Ocis i negocis ha dit...

Ara ho salvaran al fer els dibuixos animats a l'anglés, ja que hi ha milers de sol.licituts arreu del mon per vore la TVV en anglés, en compte de en valencià. La segona idea es fer els informatius en anglés per ensenyar al mon on esta València i el seu hinterland.
La tercera idea es que quan tot el mon ho sàpiga vendran les nostres terres, les nostres cases, les notres platges pel bé de Valencia i ens compraran, canvi per canvi, terres a Kenia on començarem a ser llauradors de prestitgi, això si essent respectuosos am la llengua suawili i els dialectes de la zona. Com estarem acostumats no hi haurà problema.
Gràcies TVV amb els meus diners em fas estranger per tots els costats, se que ho feu pel meu bé. Sóc un mal valencià si no us entenc, ni ho compartesc. I el dilluns comença el jui a Camps, ho seguiré per TVV? No, que no es bo per a mi.

Anònim ha dit...

I Terra de ruina, perdó, Mítica ?

N'hi un dit que diu que per on pasa el aigua algo banya, en este cas algú deu d'estar remullat i altres aigua al coll.