L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 29 de desembre del 2011

500 participants omplen de color i joia els carrers de Tavernes en la Cursa de Sant Silvestre

 


No era el dia de Sant Silvestre però tant se val. La cursa organitzada per l’Ajuntament de Tavernes i el Club Atletisme La Valldigna va ser tot un èxit de participació en aconseguir reunir uns 500 participants.

Alegria, bon rotllo, color i animació pels carrers de Tavernes malgrat que ens trobàvem en la que ha estat, per ara, el dia més fresquet de l’aquest hiver que fa poc ha començat. De tot això dóna bona fe el reportatge fotogràfic que il·lustra la noticia.



I paral·lel al gran èxit de participació, gran èxit solidari doncs cada participant lliurava un quilo de menjar a l’organització per a una ONG local.



Els 3000 metres de corregut urbà s’iniciava davant la botiga de Cèsar Esports, al Carrer Major, i acabava a la Plaça Major, lloc on foren lliurats els trofeus. El resultat de la prova va ser el següent:

Homes:
Jesús García 8 minuts 11 segons
Agustin Sieres 8 minuts 18 segons
Sergi Tomás 8 minuts 50 segons
 
Dones
Maria Carmen Millet  10 minuts 25 segons
Andrea Pérez 10 minuts 31 segons
Raquel Almiñana 10 minuts 54 segons
 

Enhorabona al Club d’Atletisme Valldigna per la perfecta organització de la cursa. I fins l’any que ve, que caldrà posar-nos com a objectiu assolir 1.000 participants.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui paga la carpa del Festivern?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anonim de les 14.14
L'envelat el paga l'organització musical i no l'ajuntament.

Anònim ha dit...

el club d'atletisme.

Anònim ha dit...

vull donar les gracies als qui feren possible que esta cursa siga un exit açi a tavernes.
"GRACIES ALS COL.LABORADORS QUE NI TAN SOLS ARRIBAREN A TINDRE UN "METXERET" NI L'AGRAIMENT DE L'AJUNTAMENT".
pot-ser que l'any que ve, siga l'ajuntament el que organitze la Sant Silvestre.

Anònim ha dit...

Tu col·laboraves per l'agraïment i perquè t'ho feren gros o per ajudar a una causa noble com era aconseguir kilos de menjar?

Lamentables els comentaris d'esta classe.

Juan ha dit...

no crec que sigues col·laborador, ells ho han fet desinteressadament, estic per dir-te que quasi tots ho han fet per fomentar l'esport, per les persones que organitzaven o simplement per col·laborar en una gesta tan solidaria. Alguns tenien interes en promocionar-se però altres van arribar a dir que no feia falta ni que els mencionaren. Això diu molt de la grandesa d'aquestos, per això estic segur que tu, anònim de les 8:32:00, no ets un d'ells i si ho ets, et demane per favor que ho faces saber a l'organització i l'any que ve no cal que col·labores.

Vergonya tinc de ser de Tavernes i veure l'actitud de molts a l'hora de recollir les camisetes. No va sobrar ninguna! cosa que no arribarem ni a 380 els dorsals retirats.
Altra cosa son els que varen córrer i els que sense fer-ho volgueren com l'amic anònim arreplegar un metxeret, camiseta, o gorra. Però l'organització lluny de buscar descontents i enfrontaments va repartir tot el que tenien (gràcies als col·laboradors) a aquells que presumptuosament havien acabat la cursa, a molts d'ells 2 vegades.
L'any que ve serà una de les coses a millorar per part de l'organització. A veure si aprenem a no ser un poble d'amiguismes, oportunismes i cares que per un tros de tela ens donem a conèixer.
Per la resta crec que podem estar contents de la festa, de la cursa, del foment de l'esport i l'altruisme. Agrair també a tots aquells que portaren no sols un kg, de vegades eren 2, 3 i fins i tot paks de mengar valorats en 3 i 4€.

Estruch ha dit...

HA SIDO UNA LÁSTIMA QUE COINCIDIERA CON EL FILM SOBRE LA FLOTILLA QUE QUERÍA LLEGAR A PALESTINA.
Fué muy interesante pero solo estábamos una docena no llega,por no estar, ni siquiera alguien del gobierno, aunque fuera por deferencia con los organizadores.
Desde aquí pido que se repita y se anuncie debídamente, las cosas buenas si dos veces, dos veces buenas y esta lo es.