L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 21 de desembre del 2011

L’Ajuntament dinamitza i promociona l'ús del valencià


L’Ajuntament de Tavernes està realitzant diverses actuacions de promoció lingüística en la ciutat i en diferents àmbits, com són les agendes del valencià, les cartes als Reis Mags i els cartells de rebaixes per al sector tèxtil.

Les agendes de 2012, confeccionades pel Gabinet de Normalització Lingüística i que inclouen la informació que proporciona este departament municipal, es repartixen en diversos edificis municipals (ajuntament, casa de la cultura, biblioteca, esports, Braç Treballador, etc).

Una altra actuació de dinamització és el repartiment, com cada any, de la carta als Reis en valencià i un vocabulari sobre joguets, que es distribuïx entre els centres escolars i les guarderies de la ciutat perquè els xiquets puguen adreçar-se en valencià als Reis. Així mateix, serveix perquè les escoles treballen amb els xiquets el vocabulari de la carta. Com a novetat, enguany la carta incorpora un full d’adhesius.

El regidor de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha expressat “la gran satisfacció per l’acollida que estan tenint estes actuacions de promoció i dinamització lingüística. És la voluntat de l’Ajuntament continuar treballant en la normalització lingüística i fer que el valencià s’utilitze en tots els àmbits de manera normal i habitual. De fet, estem treballant per a implantar noves iniciatives de promoció i ús del valencià en la nostra ciutat”.

Finalment, el Gabinet Municipal de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes repartirà cartells i etiquetes de rebaixes a totes les botigues de tèxtil i calçat de la localitat, perquè les tinguen a punt en les pròximes rebaixes del mes de gener.

Esta activitat té com a finalitat impulsar l’ús del valencià en l’àmbit comercial de la nostra població, a fi que els nostres comerciants s’animen a tindre més confiança en l’ús del valencià i a utilitzar-lo cada vegada més en el seu establiment.



- Segons la informació municipal
-