L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 2 de desembre del 2011

Chelsea -València en directe a la Casa de la Cultura




El pròxim dimarts dia 6 de Desembre a les 7 de la vesprada els aficionats al futbol, i en especials els valencianistes, podrán vore en directe el partit que pot classificar el nostre València F.C. per a la següent fase de la Champions League.

La col·laboració de la regidoría d’Esports de Tavernes i la Penya Valencianista La Valldigna ha fet posible que "La Megaradio" estiga a la nostra ciutat i des de la Casa de la Cultura podrem
viure la prèvia al partit i la retransmissió en directe amb els comentaris en viu de personatges tan coneguts com Ricardo Arias, el excentral del València F.C..

La previsió és que sobre les 7 de la vesprada comence la prèvia i a les 8:45 hores tots poguem vibrar amb el partit i celebrar després el triomf. Tot això ho podrem vore en pantalla gran i amb uns convidats de luxe de comentaristes.
 
Una bona iniciativa del regidor d’Esports Josep LLàcer, i de la Penya Valencianista “La Valldigna”. Sort i a vore si ens tornem tots a vore a la final. 

 -

9 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ I eso que gasto lleva ?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Obrir la Casa de la Cultura.

Segons les nostres noticies 0 euros perquè hi ha patrocinadors.

Nosaltres avui sabem del patrocini de "TecniVerd", l'empresa especialitzada en gespa i gespa artificial entre altres, però no l'hem posada a l'espera de que estiguen totes.

El proxim dilluns o dimarts farem un recordatori i esperem posar el cartell anunciador amb les empreses.

Si hi ha alguna empresa que li interesse col·laborar pensem que es pot dirigir a la regidoria d'esport o a la mateixa penya.

Anònim ha dit...

el partit es en obert o en el plu?

Anònim ha dit...

I la llum i el gasto de la neteja qui es fa carrec?. Si les administracions publiques no tenen diners com anem fent coses com aquestes, al fi i al cap no estem fent res de l'altre mon per estalviar. A vore si el gover es mira els gastos.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tenim entés que de la llum i el "gasto" es fa carrec la mateixa entitat que es va fer carrec de la llum i el "gasto" de la reunió de dimecres de les Ames de Casa i la mateixa que aquesta nit es farà carrec del festival i la mateixa que es fa carrec de tantes i tantes activitats que fan associacions, grups, etc.

No anavem a publicar-te el comentari perquè ens sembla una burla, però ens ha vingut bé per a recordar que la Casa de la Cultura està a la disposició del poble.

I el partit el televisen en obert en la TVE1.

Anònim ha dit...

espere que siga contra el barça,i axi si algu de la penya barcelonista de la valldigna vol anar heu te meleca.

DiariValldigna ha dit...

Ens sembla una bona iniciativa. Idees per dinamitzar la ciutat, sempre han de ser benvingudes.

La Casa de la Cultura ha de tindre vida de forma constant, acollint qualsevol activitat de les agrupacions i associacions locals, que per això té la seua raó de ser.

I més, si és una activitat esportiva, i no, com apunteu des del vostre blog, una activitat gastronòmica/política com la de l'acte de dimecres.

Anònim ha dit...

Si fan mal, si no fan pitjor... Criticar per criticar. Els q critiquen pel simple fet de fer-ho, per mi, podeu pegar-se cabotades contra la pared, peperets!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sí, n'estem rebent alguns comentaris en contra de la iniciativa de la regidoria d'Esports. Sense cap argumentació i sense cap cosa que diga el perquè estan en contra.

Hi ha un anònim que ens escriu i ens diu que molt mal fet per la regidoria i el senyor LLácer, perquè lleven als bars els guanys d'anar a vore el partit.

Aquest sembla ser que no s'ha assabentat que el transmeten en obert i per la TV1. O siga que no pensem que molts vagen al bar a vore'l. Es quedaran a casa, i més essent com és en dia festiu, o si de cas aniran a la Casa de la Cultura.