L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 7 de desembre del 2011

L’Ajuntament de Tavernes ha destinat 145.000 euros per a pal·liar la desocupació en els treballadors del règim agrari


 
Un total de 34 traballadors agraris foren contractats per l’ajuntament de Tavernes el passat estiu i durant un període de temps que s’ha allargat fins els tres mesos i que ha suposat destinar 145.035 euros.

L’Ajuntament de Tavernes mitjançant el COFAE ( Centre d’Ocupació i Formació d’Activitats Empresarials) ha participat en els programes d’inserció laboral del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SPEE). Això li ha facilitat participar en els els Plans Especials d’Ocupació (PEO), dirigits a pal·liar la desocupació agrícola estacional i a garantir un complement en la renda als treballadors desocupats del règim agrari.

La regidora de Foment Local, Karina Vercher, ha destacat que “des de l’Ajuntament de Tavernes ens estem ocupant de potenciant les contractacions dels nostres veïns, i per això demanem quantes subvencions estan al nostre abast i poden beneficiar els nostres ciutadans”.

Les actuacions dutes a cap han sigut la neteja del límit urbà i del mur del canal de defensa de la localitat, la neteja del riu Vaca, la del barranc de Malet i del barranc del Massalari. També  s’ha reparat la Senda dels Amoladors i s’ha netejat  el llac de la Goleta i els canals de Defensa.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un 10, aixó es donar feina de veritat i no els plans E i C : pa per hui i fam per demá.