L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 13 de desembre del 2011

Compromís acusa el PP de no pagar a Fira València el congrés de Rajoy de 2008




La comptabilitat de Fira València té classificada com a factura de dubtós cobrament la corresponent al congrés del PP del 2008, quan va ser reelegit Rajoy. L’import: 568.511 euros és el que el PP deu a l'entitat sense ànim de lucre, segons va denunciar ahir la coalició Compromís.

El portaveu de Compromís a Les Corts Valencianees, Enric Morera, ha recordat que “Fira València és un consorci format per la Generalitat i l’Ajuntament de València, una entitat que podem considerar pública, en la qual no s’han de produir tractes de favor cap a ningú, més enllà de les relacions comercials entre empreses”. La coalició ha reclamat que s'aclarisca aquesta situació que genera “molts dubtes” al voltant de la gestió del PP de les empreses i organismes públics. 

Com diu Morera, el patronat de Fira València, un ens amb caràcter d'associació d'utilitat pública i sense ànim de lucre, compta amb la participació de l'Ajuntament de València i de la Generalitat valenciana, i això fa més rellevant un deute, que curiosament l'entitat no havia reclamat. La factura pendent del PP, que a data de 30 de juny de 2011 no s'havia fet efectiva, agreuja les dificultats econòmiques que ha patit la institució els últims anys.

El declivi de Fira València ha estat marcat per una sèrie d'irregularitats que han tacat la seua imatge i prestigi. Si a principi de segle la institució es va posicionar com un referent en l'àmbit internacional en l'acollida de certàmens i fires, el canvis en la gestió han estat la causa fonamental de la pèrdua d'importància. Ho podeu llegir a:


La coalició Compromís va a presentar una sèrie d’iniciatives parlamentàries en Les Corts perquè el Consell, com a membre del consorci de Fira València, aporte tota la documentació sobre este impagament. A més, el diputat del grup al Congrés Espanyol, Joan Baldoví, ha dit que presentarà una pregunta parlamentària per tal que Mariano Rajoy responga perquè el seu partit no ha pagat a Fira València per eixe congrés.

-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sumat al canvi....

Anònim ha dit...

nana, nana, nanananana....