L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 11 de desembre del 2011

Compromís denuncia que les figures de delegat del Consell en les tres provincies són il·legals



El portaveu de Compromís a les Corts, Enric Morera, ha dit que les figures dels delegats del Consell en les tres províncies "són totalment il·legals perquè no hi ha cap llei valenciana que parle d'aquests càrrecs". Morera opina que aquesta figura "es un invent de Camps, que va fer per tindre delegats a Alacant i frenar als opositors zaplanistes. El càrrec no té cap sentit ni cap validesa legal". El síndic de Compromís va opinar que "només és una forma més de mantenir endollats del partit a sou de l'administració". 

Morera també ha lamentat que el president Alberto Fabra "mantinga una tradició de malbaratament injustificat iniciada pel seu dimitit antecessor i per això, li demanem que done exemple de bona gestió i elimine uns càrrecs que ningú sap què fan".

El portaveu de Compromís ha definit els càrrecs com "un clar cas de pagament de favors polítics o un intercanvi de cromos" i va destacar el cas del delegat del Consell d'Alacant, Juan Rodríguez Marín, que "era el suplent de Gerardo Camps com a senador territorial al mes de juny i el juliol ja tenia acomodament ". 

Morera afirma que "el problema del mapa de l’endollisme valencià del PP és que són molts els militants que estan accedint a càrrecs i ocupacions de l'administració pública i també s'inventen alts càrrecs ben remunerats per posar a tots aquells que falten" .
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

i mes coses que eixiran, espere que per fi es tire de la manta i que pague qui tinga que pagar i no el poble, ja que eixos 6010€ de la multa, els hem pagat el poble, i a mi ningú m'ha informat que part dels impostos que jo vaig pagar van ser destinats a pagar eixa il.legalitat.

Anònim ha dit...

I a més, sobren, escomencem a estalviar per ahí.