L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 21 de desembre del 2011

La música i les nadales protagonistes del divendres als carrers de Tavernes


L’Ajuntament de Tavernes ha organitzat una vesprada cultural i nadalenca per al divendres, 23 de desembre. Eixe dia, primer el Teatre a la Casa de la Cultura, i després la música nadalenca i els cors de Tavernes en seran protagonistes en sonar pels carrers de la ciutat.

El recorregut per la ciutat s’iniciarà a les 7 de la vesprada, des de la Casa de la Cultura, amb un recorregut pel passeig del País Valencià, el mercat i la Plaça Major amb música de cornetes i tambors del CIM la Valldigna, la Societat Unió Instructiva Musical de Tavernes, la Coral Marinyén i el Cor de Cambra Quinzedemarç. 


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha agraït “la col·laboració totalment altruista dels participants. Aquestes activitats fan bo el nostre compromís amb els comerciants de Tavernes de crear un ambient nadalenc i festiu en la nostra ciutat. És tracta d’un primer pas d’una línia participativa que ha de seguir en els pròxims anys”. 


Cal remarcar que les agrupacions participen de forma desinteressada i després de la passejada serà a la Plaça Major on les dos corals entonaran a l’uníson cançons nadalenques. 


La regidora de Cultura i Festes, Pilar Altur, ha remarcat que “enguany, per primera vegada, les associacions culturals de Tavernes han col·laborat desinteressadament en esta activitat, que resulta pionera en la nostra ciutat. Esperem de debò que done alegria i anime els veïns en unes dates tan especials com les que celebrem estos dies”.  


Com a activitat prèvia, hi haurà teatre familiar “Consonants”, de Maduixa Teatre, a les 6 de la vesprada a la Casa de la Cultura, un món de poesia visual mitjançant el teatre, la dansa, ombres i les noves tecnologies. L’univers imaginari del poeta Joan Brossa és el referent de l’espectacle, on la transformació de les lletres en objectes, la màgia i els jocs de paraules són els vertaders protagonistes.



- Segons la informació del web municipal.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'any passat també van cantar els Quinze de Març , de manera altruista