L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 20 de desembre del 2011

Es lliuren els premis del primer concurs de dibuix nadalenc organitzat per l’Ajuntament i per l’Associació de Venedors




 Els tres dibuixos premiats

La regidora d’Educació, Pilar Altur, i el president de l’Associació de Venedors, Salvador Ausina, van ser els encarregats d’entregar els premis als xiquets guanyadors del concurs, que ha comptat amb una gran participació. Els guanyadors del concurs han sigut: primer premi, Emi Méndez Martí, del San José Patronat; segon premi, Salva Andrés Solanes, del CP Alfàndec; tercer premi, Pau Navarro Enguix, també del CP Alfàndec.

Els premis que es van entregar van ser tres: el primer, dotat amb una consola PSP, el segon amb un xandall i el tercer amb un complet maletí de pintura.

El primer concurs de dibuix nadalenc ha estat organitzat per l’Ajuntament de Tavernes i per l’Associació de Venedors del Mercat Municipal. El jurat va estar format, a més del representant de l’associació, per Marga Ferrandis, professora de l’Escola de Pintura i i l’escultora Xaro Bonilla.