L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 15 de maig del 2018

PLENARI MAIG 2018: L'Ajuntament homenatja a diversos esportistes de la ciutat



L’Ajuntament de Tavernes, en el plenari celebrat anit i corresponent al mes de maig, va retre un homenatge a esportistes vallers que han destacat a nivell nacional i internacional en les respectives modalitats esportives que practiquen.



L’Ajuntament va lliurar una placa commemorativa i en reconeixement dels triomfs a Borja Ortega Savall, campió d’Espanya sub 16 en 1000 metres, i a l’equip del Karata-Do que va aconseguir la medalla de bronze en el  campionat internacional de Kàrate 2018 de Berlín.




L'atleta valler Borja Ortega Savall,  de 15 anys, i que milita al Club Atletisme Safor Delikia Sport, es va proclamar campió d'Espanya i, per tant medalla d'or nacional en els 1.000 metres llisos, en la final nacional que va tindre lloc a Sabadell fa uns mesos on va aconseguir una marca de 2 minuts, 37 segons i 12 centèsimes.



L’equip de la Valldigna de Karate-Do format per Javier Moreno Jiménez, José Luís Corts Pons i Vicent Alemany Camarena van aconseguir el tercer lloc en el Berlin International Open Karate 2018.  En aquest campionat es participa a nivell d’equips i van participar-hi un total de 29 equips arribats de la pràctica totalitat del Món, entre ells molts europeus, amb un total de 915 esportistes.



El sistema de competició va ser  eliminatòries fins arribar a la lluita pels primers llocs, on l’equip de la Valldigna va quedar finalment el tercer.



Tots els esportistes van rebre la felicitació de tots els grups municipals i lloances a la seua tasca i sacrifici esportiu.