L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 7 de març del 2017

Prado i Cambro obtenen el banderí al ninot indultat de falla gran i infantil respectivament.





La Falla Prado ha aconseguit deslliurar del foc un dels ninots de la falla gran en haver-se indultat el ninot presentat a l'Exposició del Ninot.  Per la seua banda, la falla Cambro ha estat la que ha guanyat el banderí al ninot infantil indultat. 


 El vestíbul de la Casa de la Cultura s'ha omplert avui de gom a gom després que la fallera major de la ciutat, Carol Perez, a qui acompanyaven l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan i el president de la FdeF, Salvador Talens, tallara la cinta protocol·lària d’inauguració de l’exposició.

Ninots grans i infantils de l'exposició





Després de la visita protocol·lària a l’exposició s’ha donat lectura al veredicte del jurat, darrer del qual ha tingut lloc el lliurament dels corresponents banderins a les falleres i presidents de les falles guanyadores.