L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 7 de març del 2017

PLENARI MARÇ 2017: L’alcalde deixa en evidència al PP i li desmonta les mentires sobre l’IES Jaume II el Just


L’alcalde, segons va dir en el plenari, havia avisat als partits que els informaria sobre la situació de l’IES Jaume II el Just i totes les gestions fetes.

Però ahir de matí abans del plenari el PP emetia una nota de premsa explicant la seua versió particular. La nota menteix sobre les gestions, com va demostrar en el plenari l’alcalde, Jordi Joan, que els va posar en evidencia i va desmuntar les falsedats de la nota de premsa.

L'alcalde va deixar clar, i ho podeu vore en el vídeo del plenari del final:

- L’alcalde, Jordi Joan, la regidora Bea Ferreres  i la comunitat educativa del centre es van reunir amb el secretari autonòmic Miguel Soler . Va sorgir el compromís de redactar un informe on els tècnics avaluaren si l’IES s'havia de demolir o rehabilitar. L’informe, al qual va tindre accés l’Ajuntament, va concloure que, per la riquesa arquitectònica de l’edifici, era convenient rehabilitar-lo integralment.

- L’IES Jaume II El Just podrà ser classificat dins del Mapa d’Infraestructures Educatives, i la Conselleria podrà destinar les inversions necessàries a rehabilitar el centre educatiu quan estiga fet el projecte. Com va remarcar ahir l'alcalde el PP durant 20 anys de promeses no el va redactar, i el govern del Botanic es va trobar que Conselleria no tenia un simple paper de reforma o obres del centre.

-La Conselleria d’Educació s’ha compromés amb l’Ajuntament  a  licitar eixe projecte a través d’un concurs obert, a un despatx d’arquitectes l’avantprojecte i el projecte d’execució per a la rehabilitació integral de l’IES Jaume II El Just.  El compromís es va adquirir en la reunió que van mantenir l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora d’Educació, Bea Ferreres, amb el conseller d’Educació, Vicent Marzà.

Es a dir, el govern del Botànic redactarà ara un projecte que al PP va prometre durant 20 anys que faria i no va escriure res. Una vegada finalitzat el projecte, l’IES  Jaume II el Just podrà ser classificat dins del Mapa d’Infraestructures Educatives. 

Tot això queda ben clar en el vídeo del plenari d’ahir i que us oferim a continuació. És un vídeo molt interessant i molt aclaridor de tot el procés.  És la intervenció de l’alcalde en el punt de l’ordre del dia d’informació sobre el centre i té dues parts.

En una primera Jordi Joan explica totes les gestions fetes pel govern de Compromís de Tavernes en la present legislatura, des que governen en la Generalitat els partits del Pacte del Botànic.

La segona part, demolidora, deixa en evidencia el PP i les seues mentires, a més d’aclarir que l’esmena que feren al pressupost de la Generalitat no era per a l’institut de Tavernes, sinó que era una relació de centres, i que a eixa esmena li van dedicar 0 (zero) euros. I com tot el món sap, una esmena sense dotació de diners no es res.

Escolteu-lo amb atenció. Molt clarificador.