L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 6 de març del 2017

L'Ajuntament continua la neteja de platges davant la falta d'actuació de Foment i Costes




L'Ajuntament continua avui les tasques de neteja de les platges de Tavernes davant la falta d'actuació dels organismes oficials, la Demarcació de Costes i del Ministeri de Foment. Els resultats del treball de la setmana passada són visibles en la fotografia de dalt, de la platja de la Goleta.

Tal com vam informar, els treballs es van iniciar la setmana passada executats per una màquina i tres homes, continuen en aquesta setmana i les previsions és que el treball estiga acabat abans de l'inici de les festes falleres de Sant Josep.

L'Ajuntament vist que passa el temps i que les promeses fetes pel ministeri de Foment del govern de Rajoy de tindre a punt les platges abans de Pasqua porta camí de no complir-se, a pesar que ja fa més d'un mes del darrer temporal, ha decidit actuar i netejar. 

Imatge de la Goleta neta de canyes en la zona més afectada pel temporal

El ministre de Foment, Iñigo de la Serna va manifestar després del temporal de gener que el govern central "trabajarà de forma intensa para que en Semana Santa esten preparadas las playas afectadas por el temporal". El delegat del govern a València, el gandià Juan Carlos Moragues informava que el govern central regeneraria la platja de la Goleta amb una aportació d'arena valorada amb més de 300.000 euros. A 10 dies de la setmana fallera i a un mes de Setmana Santa i Pasqua no cal ni dir que cap dels dos no ha actuat.

Pel contrari, l'Ajuntament va iniciar la setmana passada els treballs de neteja de canyes i altres elements més grossos començant des del canal que marca el límit amb el terme de Cullera cap al terme de Xeraco. Ahir diumenge ja es podien comprovar els resultats en la platja de la Goleta i part de la platja de Tavernes.

Platja de Tavernes des del canal San Pablo, ja neta de canyes
La platja de la Goleta està neta de canyes i també ja bona part de la de Tavernes. El sistema de neteja es arreplegar-les, juntament amb altres elements més grans, i amuntegar-los per a després retirar-los amb un camió. Després les màquines de Diputació completaran la tasca amb els elements sòlids més menuts.