L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.847
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 66.213

divendres, 3 de març de 2017

Demà dissabte Concert&Tango: De Brahms a Piazzolla


La Casa de la Cultura acull demà dissabte a les 20.30 hores el Concert&Tango "Brahms a Piazzolla" de Shenke Trio.

Shenke Trio naix de la idea d’ajuntar la passió de tocar amb la gran amistat entre tres músics que, a part de desenvolupar-se en esta formació poc habitual, han apostat per la interdisciplinarietat, incloent la dansa en el seu espectacle i abraçant un repertori força difícil, lluïdor i variat per tal d’acontentar qualsevol tipus de públic.
 
El trio està format: al clarinet  Josep Casanova Gàlvez, al violoncel Rocío Cintero Ramírez i al piano Renata Casero Alcañiz. Es compta amb la col·laboració de Myrna Bellydance, Patricia, Paula, Natalia i Ángeles.