L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 5 d’octubre del 2023

Vàndals a Sant Llorenç, Font de la Bola, Clot de la Font... i ara de nou, a Sant Llorenç: el vandalisme que no cessa

 



Sembla ser que hi ha un grupet "gamberret"  a la ciutat que s'ho passa d'allò més bé espatllant, trencant, desfent.... vaja, fent actes vandàlics per qualsevol lloc i en contra del mobiliari urbà. No sabem si són un, dos o més grupets, però ara i adés ens hem de fer ressò de les seues malifetes.

Són sempre els mateixos autors? Els de tantes vegades? No podem respondre això però si dir que ara de nou li ha tocat a Sant Llorenç, un poc més d'un any d'un altre acte vandàlic que va suposar trencar també alguna taula, però aleshores la van tombar, no va ser com ara que l'han trencat a consciència. 

 

Massa malifetes a Tavernes, sense oblidar altres com cotxes amb la rodes tallades, espillets  retrovissors trencats....  Fins quan?