L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 19 d’octubre del 2023

Serveis Públics efectua tasques de manteniment en la zona infantil del carrer Violant d'Hongria


La regidoria de Serveis Públics que dirigeix el regidor de Compromís, José Enrique Cuñat, procedeix a diversos treballs de millora en la zona de jocs infantils instal·lada front al Pavelló Cobert, en l'encreuament dels carrers Metge Paco Valiente i Na Violant d'Hongria.

 

 

L'objectiu es millorar el pis del recinte, així com elements de jardineria que serveixen de delimitació perimetral per tal d'oferir un espai millor i més amable tant als xiquets i xiquetes, com els familiars que els acompanyen, ha assenyalat el regidor Cuñat. 

 


 

Tal com es pot observar en les fotografies, en aquesta primera actuació,  s'ha abocat camionades d'arena sorrera que s'ha escampat pel recinte, al hora que s'ha anivellat per tal d'evitar clots i bassals d'aigua en les pluges.