L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

divendres, 20 d’octubre del 2023

El Taller d'Ocupació i la regidoria d'Agricultura col·laboren en la construcció d'hidrants per a usos agrícoles

 
 
El Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V" està col·laborant amb la regidoria d'Agricultura, que presideix Zeus Grau d'Esquerra Unida, per tal de fer possible la construcció d'hidrants en el nostre terme que faciliten la càrrega d'aigua en les cisternes per a polvoritzar o altres tasques agrícoles.
 
L’alumnat del Taller d’Ocupació "Millorem Tavernes V" en col·laboració amb la Brigada Agrària de l’Ajuntament està creant un hidrant al final del carrer Lepant, en la part oest de Tavernes, prop del Parc Caní i del Camí de l’Assut, dins del polígon industrial "El Pla". 
 
 
 

 
La construcció del hidrant s’ha realitzat de manera que es facilita l'entrada i l'eixida dels tractors amb cisterna a la zona de càrrega d’aigua. La construcció d'hidrants té com a objectiu afavorir i potenciar l’agricultura i les seues tasques en la localitat, i  la regidoria d’Agricultura  està creant al terme municipal punts de carrega d’aigua per a les cisternes d'aquests vehicles.
 
 
 
 
Us oferim unes fotos dels treballs que s'hi van realitzant