L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.036
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:9.787

dilluns, 16 d’octubre del 2023

L'Ajuntament recorda l'obligatorietat d'arreplegar els excrements en la via pública

 
 
 
L'Ajuntament ha informat de la posada en marxa d'una campanya de control de mascotes amb l'objectiu de conscienciejar als propietaris de l'obligació d'arreplegar els excrements que deixen als carrers. l
 
La Policia Local, a través de la regidoria de Seguretat Ciutadans,  serà l'encarregada de tallar el costum que tenen alguns veïns i veïnes de no arreplegar els excrements i obliden que són ells els responsables de les accions dels seus animals. En una primera ocasió, els agents advertiren les persones que vegen no compleixen, i en un segon cas seran sancionats.
 
L'Ajuntament ha recordat que els excrements deixat en mig del carrer, o en parc i altres llocs de la ciutat poden esdevindre un problema per a la salut de tots els ciutadans, sense oblidar el mal efecte que causa uns carrers, voreres i espais públics sense neteja i amb caguerades pel mig.
 
Així doncs, es fa una crida al civisme dels ciutadans i se'ls demana la col·laboració, a tots i totes, per a mantindre a Tavernes neta.